Skip To Content
Pregled

Opel Professional

Za vse zahteve vašega podjetja pod eno streho

Centri Opel Professional

Obiščite naše pooblaščene centre Opel Professional – prodajno-servisne salone, specializirane za poslovne stranke. Posebna ekipa vas bo vodila skozi vsak korak od izbire ustreznega vozila in ugotavljanja najprimernejšega načina nabave (nakup, financiranje ali lizing) do izbire poprodajnih rešitev za minimalne stroške in administracijo. 

 

Naša posebna ekipa za podjetja je pripravljena, da vam pomaga.

Zaveze Oplovih profesionalcev

Smo profesionalci in vam zagotavljamo nemško natančnost, hitrost in točnost:

 

  • Posebej izurjeni strokovnjaki so pripravljeni na vaše poslovne zahteve.
  • Pestra ponudba osebnih in lahkih gospodarskih vozil za ogled in testno vožnjo – nemška orodja za vaše podjetje.
  • Rešitve za mobilnost glede na potrebe, vključno z začasnim najemom vozil.
  • Prilagojen delovnik in spletno naročilo na servis s prednostjo za podjetja.
  • Po meri pripravljene ponudbe  za najem ali nakup vasega vozila.  

 

Za prodajno in servisno ponudbo poslovnih osebnih ali lahkih gospodarskih vozil se obrnite na izbrani center Opel Professional.

Storitve Opel Professional

Brezplačne 3-dnevne testne vožnje
Predstavljajte si, da imate pred nakupom tri dneve za preizkušanje izjemnega oblikovanja in vrhunske učinkovitosti novega nemškega avtomobila. Zdaj imate to možnost. 
Pokličite svoj center Opel Professional
Opel FlexCare
Uživajte v brezskrbni vožnji! FlexCare je priročen celovit program, da boste brez skrbi. Vključuje pomoč na cesti in podaljšano jamstvo. Podaljšano jamstvo za Oplova osebna vozila poleg 2-letne tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov nudi še dodatno jamstvo za dodatni 2 leti ali do 120.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej. Program Flex Care jamstva za Oplova gospodarska vozila poleg 2-letne tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov zajema še 3-letno dodatno jamstvo za dodatna 3 leta ali do 150.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej. 
Več o programu Opel FlexCare
Odkrijte Oplovo banko
Lizing? Financiranje? Ali oboje hkrati? Imamo prilagodljive rešitve, ki vam bodo pomagale priti do želenega avtomobila brez preobremenitve vašega proračuna. 
Pokličite svoj center Opel professional
Lizing Free2Move
Odkrijte lizing Free2Move, nov lizing skupine PSA z vsemi storitvami za profesionalce. Dinamičnost, preprostost, zanesljivost in osredotočenost na uporabnika so odlike lizinga Free2Move, ki vam zagotavlja mobilnost, rešitev pa je prilagojena tako za manjša podjetja kot za velike vozne parke. 

Servis Opel Professional

Oplova pristojnost
Redni servisi in vzdrževanje bodo zagotovili odlično delovanje vašega vozila leto za letom. Nihče ne pozna vašega avtomobila bolje od Oplovih servisnih partnerjev. Obiščite jih za hiter, priročen in strokovno izveden servis za pošteno ceno. 
Pokličite svoj center Opel Professional

Poiščite center Opel Professional

Vnesite poštno številko, kot filter določite trgovce s servisom in izberite „Opel Professional“.

Z uporabo spletnega mesta Google Zemljevidi za vas kot uporabnika veljajo Dodatni pogoji uporabe Google Zemljevidi / Google Zemlja