Skip To Content
Pametna popravila

„Notranja lepota je pomembna, zunanja pa prav tako”

Pametna popravila

Preprost način za popravilo vašega avta

Okruški zaradi kamenčkov ali toče, praske in majhne udrtine – tovrstne poškodbe so resnično zoprne, dobra novica pa je, da lahko svojemu Opel vozilu povrnete odličen videz. Opel pametno popravilo je naš hiter, stroškovno učinkovit in preprost način za popravilo manjših poškodb.
Hitro, ker pametno popravilo s takojšnjim popravilom vetrobranskega stekla, laka karoserije ali oblazinjenja skrajša čas, ko ne morete uporabljati vozila.
Cenovno učinkovite rešitve so pomembne za vas in za nas! Zato si pri Oplu namesto zamenjave delov vedno prizadevamo popraviti manjše poškodbe. Tako prihranite denar in čas.
Preprosto, ker nam je tako najbolj všeč. Vaša edina naloga je dogovor z enim od naših trgovcev, ki izvajajo pametna popravila. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi!
Popravilo stekla
Okrušeno vetrobransko steklo zaradi kamenčkov je moteče in za povrh kazi videz vozila. V številnih primerih vetrobranskega stekla ni treba zamenjati, saj ga je možno popraviti, kar omogoča učinkovit prihranek vašega denarja. Opel pametna popravila lahko preprosto odpravijo te poškodbe, zato boste hitro in varno nadaljevali z vožnjo! 
Naročite se zdaj
Točkovno popravilo
Manjše poškodbe karoserije, praske pri parkiranju – včasih se jim preprosto ni mogoče izogniti. Naša inovativna tehnologija lakiranja s pršenjem nam omogoča, da hitro popravimo večja mesta s poškodovanim lakom karoserije. Lokalizirano popravilo lakiranja je prilagodljivo, prihrani čas in je cenovno učinkovito. 
Naročite se zdaj