SKIP TO CONTENT
Oplove novice

OPLOVE NOVICE.

Opel Vivaro-e HYDROGEN – električno vozilo z gorivnimi celicami za vožnjo brez emisij

Ljubljana/Rüsselsheim, 16. junij 2022
  • Vodik kot gorivo: tri minute polnjenja za doseg do 400 km (po WLTP1)
  • Vivaro-e kot osnova: sistem gorivnih celic v motornem prostoru, rezervoarji za vodik nadomeščajo baterijo
  • Pametna zasnova: prednosti pri zmogljivosti in vzdržljivosti
  • Pionirska vloga: Stellantis kot prvi na cesto pošilja lahka gospodarska vozila z vodikovim pogonom
  • Izdelano v Nemčiji: Vivaro-e HYDROGEN je sestavljen v Rüsselsheimu

Nova Opel Astra je dobitnica naziva 'službeni avto leta 2022'!

9.6.2022.
Izbor za 'poslovni avto leta' (PAL), ki ga organizira časnik Finance, je letos potekal že 18. po vrsti, kar pomeni, da praznuje polnoletnost. Za tokratno zaključno prireditev in razglasitev zmagovalcev so izbrali idilično okolje gradu Bogenšperk. Med 56 kandidati, ki so se potegovali za zmago v 4 kategorijah – službeni, poslovni, managerski in električni avto – se je v ožji izbor petih finalistov uvrstila tudi nova Opel Astra. Testiranja in ocene je podala strokovna žirija časnika Finance, za svoje favorite pa so lahko glasovali tudi bralci z glasovnico ali spletnim glasovanjem.

Opel Mokka-e v zimskem mrazu

16.2.2022.
Se v zasnežene gore odpravljate z električnim avtomobilom? Je to dobra ideja? Vsekakor: kompaktna Opel Mokka-e je dinamična, zmogljiva in ponuja veliko udobja tudi v zimskem mrazu. To je pravi električni avtomobil za izlet na zasneženo Roglo ali v Alpe. Ne le, da vznemirljivo oblikovana Mokka-e povsod pritegne občudujoče poglede, na cesti je tudi vedno brez emisij. Medtem ko zunaj divja snežni metež, je v notranjosti vsem vedno prijetno toplo. Mokka-e ima namreč vgrajene številne ogrevalne sisteme.

Sistem nočnega vida v novem Opel Grandlandu

1.2.2022.
Novi Opel Grandland je opremljen z najsodobnejšimi tehnologijami in asistenčnimi sistemi, zaradi katerih je vožnja udobnejša, preprostejša in predvsem varnejša. Ena od teh tehnologij, ki še posebej zablesti pozimi, ko se moramo zgodaj soočiti s temo in slabo vidljivostjo, je nočni vid (Night Vision). Novi paradni konj med SUV-ji, ki je na voljo tudi kot zmogljiv in učinkovit priključni hibrid, je prvi Oplov model s sistemom nočnega vida. Tako kot prilagodljivi IntelliLux Pixel LED® žarometi vozniku Grandlanda pomaga, da v ključnih trenutkih opazi ljudi in živali. Oba sistema noč spreminjata v dan in povečata varnost vseh udeležencev v prometu ob mraku in v temi.

Začetek prodaje nove Opel Astre v Sloveniji.

24.1.2022.
Astra kot 5-vratna kombilimuzina ali uporabni Sports Tourer je na voljo z motorji z notranjim izgorevanjem ali kot učinkovit priključni hibrid.

ARHIV NOVIC.

Povsem napolnjeno: video pregled Oplovega leta 2021

30.12.2021.
Leto 2021 je bilo za znamko Opel izjemno, polno izzivov, a tudi polno energije.

Nova Opel Mokka je finalistka za Slovenski avto leta 2022!

2.12.2021.
V Izboru za Slovenski avto leta 2022, ki letos praznuje zavidljivo 30. obletnico, se je nova Opel Mokka uvrstila v sam vrh finalistov.