Skip To Content
Novice

E-novice

1. Vnesite svoje podatke
2. Potrdite podatke in pošljite zahtevek

Vaši osebni podatki bodo obdelani s strani AW OPL Distribution Kft. (2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo WAE S d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH, (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), kot upravljavcev, kar je opisano v Politiki zasebnosti; tam lahko najdete tudi več informacij o pravicah glede zasebnosti in kontaktne informacije.

Ostanimo povezani! (izbirno trženje)

Želim prejemati dodatne informacije o vaših izdelkih in storitvah; posredujte mi jih na naslednji način:

Strinjam se, da AW OPL Distribution Kft. (2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo WAE S d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), obdelajo povezane osebne podatke za namene trženja, identifikacije in priznavanja, kot je opisano v Izjavi o soglasju.

Imam pravico, da kadarkoli prekličem svoje soglasje (več podrobnosti najdete tukaj). Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem.

Prosimo, preverite spodnje informacije:

Spoštovani/a {form-fp-first-name} {form-fp-last-name}

Hvala za Vaše naročilo na e-novice. Uspešno ste posredovali svoje podatke. Seznanjali Vas bomo z najnovejšimi informacijami. V kolikor potrebujete dodatno pomoč Vas prosimo, da pokličete na 01 5188 272, številko Oplovega klicnega centra, od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro. Lep pozdrav. Vaša ekipa Opel.