Skip To Content
Opel Experimental

Moč vprašanja Kaj če?

Odkrij novi Opel
 
Verjamemo, da je najboljši način, da uzremo prihodnost, to, da jo kar doživimo: do leta 2028 bo Opel ves električen. Žene nas naš večni navdih, da nas stvari ni strah, ampak jih preprosto poskusimo. Temu rečemo moč ''Kaj če?''. Ta moč in navdih sta v vsakem avtomobilu in vsaki značilnosti, ki jo predstavimo. Ista usmeritev je preoblikovala našo spletno stran in logo. Izvedite, kaj predstavlja novi Opel.

Opel Experimental
Kaj če bi avto prihodnosti oblikovali že danes?

 

Vse naše vizije so združene v enem avtomobilu. To je fizična predstavitev našega upornega navdiha, da premikamo meje mogočega. Opel Experimental bo podal našo vizijo: ne samo enega avtomobila, ampak Opla kot celote. Vizionarski konceptni avtomobil temelji na idejah in prepričanjih, ki vodijo pot. Očiščena vozna izkušnja. Zelene inovacije v ospredju. Ter moderna nemška tehnologija in dizajn. Simbol za to, kar se pri Oplu trudimo z vso svojo energijo.

Opel Experimental
Kaj če bi avto prihodnosti oblikovali že danes?

 

Vse naše vizije so združene v enem avtomobilu. To je fizična predstavitev našega upornega navdiha, da premikamo meje mogočega. Opel Experimantal bo podal našo vizijo: ne samo enega avtomobila, ampak Opla kot celote. Vizionarski konceptni avtomobil temelji na idejah in prepričanjih, ki vodijo pot. Očiščena vozna izkušnja. Zelene inovacije v ospredju. Ter moderna nemška tehnologija in dizajn. Simbol za to, kar se pri Oplu trudimo z vso svojo energijo.


Kaj če usmerimo vso našo energijo v eno vizijo?
Spoznajte Opel Experimental.


Kaj pa, če bi vam avto lahko pomagal, da se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno?

To je naš koncept izčiščenosti.

 

Izčiščenost je naš pristop k bolj osredotočeni, varni in močni vožnji. Notranjost je zasnovana tako, da ustvarja čisto in poglobljeno izkušnjo, ki voznikom omogoča, da ostanejo popolnoma predani. Naša izčiščena armaturna plošča predstavlja le najpomembnejše informacije. Nič več, nič manj. Z odstranitvijo mehanskih komponent krmiljenja smo sprostili prostor. Naši ultra lahki sedeži, izdelani s tkaninami s 3D mrežasto tehnologijo, zagotavljajo izjemno izkušnjo vožnje.
Kaj če bi avto omogočil svetlejšo pot naprej?

Temu pravimo zelene inovacije.

 

Zelena inovacija za nas pomeni inovacijo za trajnostno mobilnost. Ne samo izdelava avtomobila, ampak ponovni razmislek o lastnostih prihodnosti. Opel Experimental je popolnoma električno vozilo, ki vozi na reciklirani gumi in je brez kroma. Kromirane dizajnerske elemente zamenjamo z živahno in sodobno svetlobno tehniko. Aktivne lastnosti povečujejo aero-učinkovitost avtomobila in zagotavljajo najboljšo vozno izkušnjo danes in jutri.
Kaj pa, če bi ponovno razmislili o dizajnu?

To je naša moderna nemška filozofija oblikovanja.

 

Drzno in čisto v vsaki podrobnosti. 4D vizir spredaj in naš izraziti kompas tvorita drzen obraz znamke Opel. Ultramoderna zunanjost s svojo elegantno silhueto uteleša naš pionirski duh. Vrhunska zunanja osvetlitev kaže sodoben značaj avtomobila in usmerja prihodnje modele avtomobilov.
Kaj pa, če bi lahko spletna izkušnja pokazala vse, kar potrebujete, s samo enim klikom?

Odkrijte popolnoma novo digitalno izkušnjo.

 

Izkusite privlačno in brezhibno oblikovanje, ki prikazuje le informacije, ki jih potrebujete. Preprosto se pomikajte po vseh podrobnostih avtomobila – brez motenj. Kupite svoj novi Opel kot še nikoli.

Kaj če bi bil naš logo več kot le logo?
Novi Blitz. Ista energija.
 
Opel logo je zdaj pomemben bolj kot kdajkoli prej. Izraža kdo smo in kam si želimo iti. Simbolizira našo obljubo demokratizacije inovacij in mobilnosti ter hkrati sporoča našo predanost, da bomo do l. 2028 postali popolnoma električna blagovna znamla. Zato smo logo vizualno izbrusili, da je še bolj drzen, oster in tudi bolj samozavesten. Odkrij novi Opel Blitz.