Skip To Content
Testna vožnja

Testna vožnja

*Po opravljeni testni vožnji z vozilom Opel, od izbranega pooblaščenega Opel partnerja prejmete 1L koncentriranega letnega čistila za vetrobransko steklo, ki zadostuje za 5L gotove tekočine. Za prijavo na testno vožnjo morate imeti veljavno vozniško dovoljenje. Brezplačno tekočino za pranje vetrobranskega stekla pa lahko pridobite enkrat v času kampanje, in sicer izključno za svoje vozilo. 
1. Izberite svoje vozilo
2. Izberite trgovca
         
       
3. Vnesite svoje podatke
4. Potrdite podatke in pošljite zahtevek

Vaši osebni podatki bodo obdelani s strani AW OPL Distribution Kft. (2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo WAE S d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH, (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), kot upravljavcev, kar je opisano v Politiki zasebnosti; tam lahko najdete tudi več informacij o pravicah glede zasebnosti in kontaktne informacije.

Ostanimo povezani! (izbirno trženje)

Želim prejemati dodatne informacije o vaših izdelkih in storitvah; posredujte mi jih na naslednji način:

Z izbiro vsaj enega od teh kanalov za obveščanje se strinjam, da AW OPL Distribution Kft. 2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo WAE S d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), obdelajo povezane osebne podatke za namene trženja, identifikacije in priznavanja, kot je opisano v Izjavi o soglasju.

Imam pravico, da kadarkoli prekličem svoje soglasje (več podrobnosti najdete tukaj). Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem.

 

Popravite označena polja in poskusite znova.

V kratkem bo z vami vzpostavil stik izbrani trgovec z vozili Opel ali operater klicnega centra.

Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo tudi prek e-pošte info-wae-si@wallisautomotive.eu

Lep pozdrav. Vaša ekipa Opel.

Vaš izbrani trgovec z vozili Opel
Telefon:
Dodatna naročila

Vaš zahtevek za ponudbo je bil poslan.

Morda želite katalog?