Skip To Content
Upravni odbor

Upravni odbor

Člani našega upravnega odbora

Florian Huettl

Izvršni direktor družbe Opel Automobile GmbH

 

Florian Huettl je izvršni direktor družbe Opel Automobile GmbH. V vodstvu podjetja s sedežem v Rüsselsheimu je od junija 2022. Pred imenovanjem na ta položaj je bil Huettl vodja prodaje in trženja znamk Opel/Vauxhall ter član izvršnega odbora družbe Opel Automobile GmbH.

 

Huettl je tudi član Stellantisove najvišje vodstvene ekipe in je neposredno odgovoren Carlosu Tavaresu, izvršnemu direktorju Stellantisa.

 

Na svoji poslovni poti je Huettl zasedal različne odgovorne položaje v avtomobilski industriji v Stellantisu in skupini Renault. V zadnjih 20 letih je pridobil mednarodne izkušnje v Veliki Britaniji, Franciji, Švici in Rusiji. Huettl je diplomiral iz mednarodnega poslovnega upravljanja na Fachhochschule der Wirtschaft v Bergisch-Gladbachu v Nemčiji.

 

Ralph Wangemann

Direktor za upravljanje s človeškimi viri in delo družbe Opel Automobile GmbH

Ralph Wangemann je od januarja 2019 direktor za upravljanje s človeškimi viri in direktor za delo družbe Opel Automobile GmbH.

Wangemann je svojo poklicno pot v družbi General Motors/Opel začel leta 1998, ko se je podjetju pridružil kot kadrovik v oddelku poprodajnih storitev. Nato je zasedal različne vodstvene položaje v kadrovski službi v Nemčiji in Avstriji. Nazadnje je bil namestnik vodje kadrovske službe Opel/Vauxhall ter direktor kadrovske službe in odgovorna oseba za delovna razmerja v Nemčiji.

Ralph Wangemann se je rodil 2. aprila 1970 in je študiral pravo na Univerzi Julius Maximilians v Würzburgu.