Skip To Content
Naročanje na servis

Naročanje na servis

Dopolnite svoje podatke
Izberite svojega trgovca
         
       
Podrobnosti o vozilu

VIN (17 mestno identifikacijsko število vozila) lahko najdete:

> v prometnem dovoljenju pod točko „E”

> na zunanji strani v kotu spodnjega dela vetrobranskega stekla na voznikovi strani

> nalepka s specifikacijo vozila, običajno na B stebričku vozila.

Podrobnosti o servisu
800 znakov je zgornja meja sporočila.
Pošljite svoje podatke

Vaši osebni podatki bodo obdelani s strani AW OPL Distribution Kft. (2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo AW SLO Distribution d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH, (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), kot upravljavcev, kar je opisano v Politiki zasebnosti; tam lahko najdete tudi več informacij o pravicah glede zasebnosti in kontaktne informacije.

Ostanimo povezani! (izbirno trženje, označba ni obvezna) V kolikor so vaši podatki že zavedeni v bazi in ne obkljukate nove zahteve, se upošteva predhodno dano soglasje za navedena podjetja.

Želim prejemati dodatne informacije o vaših izdelkih in storitvah; posredujte mi jih na naslednji način:

Z izbiro vsaj enega od teh kanalov za obveščanje se strinjam, da AW OPL Distribution Kft. 2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo AW SLO Distribution d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), obdelajo povezane osebne podatke za namene trženja, identifikacije in priznavanja, kot je opisano v Izjavi o soglasju.

Imam pravico, da kadarkoli prekličem svoje soglasje (več podrobnosti najdete tukaj). Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem.

 

Prosimo popravite označena polja in poskusite znova.

Vaš zahtevek je bil poslan.

{form-fp-first-name} {form-fp-last-name}, , hvala za poslan zahtevek za servis. Odgovorili vam bomo v kratkem.