Skip To Content
Pregledi

Pregledi

Naj se vaš Opel uglajeno vozi s pomočjo naših strokovnjakov

Naša vozila odlikujeta izjemna zmogljivost in vrhunska kakovost. Da bo to veljalo tudi v prihodnje, vsem voznikom priporočamo, da poskrbijo za redne preglede svojih Opel vozil. Opel servisni pregled se še posebej odlično izkaže pred spremembo letnih časov ali daljšimi potovanji. 

Strokovni servisni pregledi

Ohranite svoje Opel vozilo v vrhunskem stanju s pomočjo naših servisnih strokovnjakov.

Odlično poznajo tehnologijo vašega vozila in so opremljeni z najsodobnejšim orodjem, zato vam lahko zagotovijo odlične storitve za pošteno ceno. Obisk pooblaščenega serviserja vsaj enkrat letno poveča ceno vozila ob prodaji.

Preverjanje stanja vozila

Vaš Opel ima 97 vidikov, povezanih z varnostjo in zanesljivostjo vozila. Opel strokovnjak potrebuje samo 12 minut, da jih vizualno preveri in sestavi elektronsko neobvezujoče poročilo o stanju vozila. Obiščite svojega Opel servisnega partnerja in poskrbite za brezplačni vizualni pregled!

Obvezni tehnični pregled

Opazili ste, da se je vašemu Oplu približal termin za naslednji obvezni tehnični pregled. Zaupajte ga Oplovim strokovnjakom v naših servisih in prihranite čas za nepotrebno vožnjo med centrom tehničnih pregledov in servisno delavnico v primeru potrebnih popravil!

Pametna popravila

Preprost način za popravilo vašega avta
Okruški zaradi kamenčkov ali toče, praske in majhne udrtine – tovrstne poškodbe so resnično zoprne, dobra novica pa je, da lahko svojemu Opel vozilu povrnete odličen videz. Opel pametno popravilo je naš hiter, stroškovno učinkovit in preprost način za popravilo manjših poškodb.

Za osebni posvet se obrni na enega od naših trgovcev z vozili Opel