Skip To Content
Preverjanje stanja vozila

Preverjanje stanja vozila

Vaš Opel ima 97 vidikov, povezanih z varnostjo in zanesljivostjo vozila. Opel strokovnjak potrebuje samo 12 minut, da jih vizualno preveri in sestavi elektronsko neobvezujoče poročilo o stanju vozila.
Obiščite svojega Opel servisnega partnerja in poskrbite za brezplačni vizualni pregled!

Pojasnilo v 12 minutah

Opel preverjanje stanja vozila vam zagotovi celovito sliko o stanju vašega Opel vozila.

Na ta način boste lahko prepričani, da je vaše vozilo v odličnem stanju ne glede na to, kam se odpravljate na pot.

Naši izkušeni mehaniki opravijo vizualni pregled v 12 minutah in vam zagotovijo elektronsko poročilo z vsemi ugotovitvami. Prejeli boste konkurenčno ponudbo za vsa potrebna dela, sami pa se boste odločili, kdaj naj opravijo katero od njih.

 

Preprost sistem s semaforjem kaže, kako varen in v kakšnem stanju je posamezen del vašega vozila ter morebitne potrebne zamenjave ali popravila v prihodnosti.

 

Rdeče označene postavke

To področje zahteva takojšnjo pozornost. Vožnja z vozilom v tem stanju morda ni varna ali ni v skladu s prometnimi predpisi. Vse rdeče označene postavke zahtevajo takojšnje popravilo.

 

Rumeno označene postavke

Rumena barva označuje, da nekaj ni v redu. Servisni svetovalec vam bo povedal, kako nujno je treba odpraviti to okvaro. Poskrbite za popravilo pred poslabšanjem stanja in morda boste prihranili veliko časa in denarja.

 

Zeleno označene postavke

Dobre novice. O zeleno označenih postavkah vam ni treba skrbeti vsaj do naslednjega servisa.

 

Naše izkušeno osebje na servisu vam bo v celoti razložilo poročilo, da se boste lažje odločili za morebitne ukrepe.

 

Če imate račun za myOpel, boste za lastno evidenco prejeli pregled ugotovitev v obliki dokumenta PDF, rumeno in rdeče označene postavke pa bodo vpisane v opomnik za servis z možnostjo, da popravilo prek spleta udobno rezervirate pri svojem izbranem serviserju.

 

Naročite se na vizualni pregledpri nas, ki je ob koriščenju storitev servisa lahko brezplačen, in se seznanite s stanjem svojega vozila.

Za osebni posvet se obrni na enega od naših trgovcev z vozili Opel