SKIP TO CONTENT
Preprosta e-mobilnost

PREPROSTO ELEKTRIČNO.

PA ZAČNIMO.

Prvič: voziti električni avto je preprosteje, kot ste mislili – ne glede na vaše zahteve glede mobilnosti. Spoznajte pomembne teme, kot so različne oblike e-mobilnosti, podaljševanje dosega, baterije električnih vozil in skupni stroški delovanja.

OPLOVE STORITVE ZA ELEKTRIČNA VOZILA.

Vaš električni Opel vključuje popolno ponudbo koristnih e-storitev. Prisluhnili smo, kakšne so izkušnje lastnikov električnih avtomobilov. Nato smo temeljito razmislili. O vsem in iz različnih zornih kotov. Znova in znova. Na teh temeljih smo zagotovili paleto resnično uporabnih in povezanih storitev, s katerimi je e-mobilnost preprosta in zabavna.

 

*Večina storitev bo predvidoma na voljo jeseni 2020.

ZASEBNE POLNILNE REŠITVE
Opel ponuja široko izbiro polnilnih naprav in storitev, ki zagotavljajo popolno rešitev za vas in vaše potrebe. 
PREBERITE VEČ O POLNILNIH NAPRAVAH KAKO VGRADITI VAŠO STENSKO POLNILNICO
E-DALJINSKO UPRAVLJANJE.
Bi radi spremenili načrt polnjenja baterije, ogreli svoj avto ali ga ohladili? Uporabite svoj pametni telefon! 
ODKRIJTE VEČ
SERVISNE POGODBE OPEL FLEXCARE ZA ELEKTRIČNA VOZILA.
Dobre novice: motor električnega vozila ima manj premičnih delov kot motor z notranjim zgorevanjem, to pa pomeni nižje stroške servisiranja. Pogodbe za servisiranje Opel FlexCare zagotavljajo strokovno, za e-vozila specifično nego in odlično vrednost. 
GARANCIJA ZA BATERIJO.
Za vsa naša električna vozila velja osemletna garancija/garancija do 160.000 km za vsaj 70-% kapaciteto baterije po tem času/razdalji v primerjavi z originalno kapaciteto polnjenja. Naše certificiranje kapacitete baterije potrdi kapaciteto polnjenja baterije vozila in vam pomaga doseči višjo ceno pri prodaji vozila. 
POMOČ NA CESTI 24/7.
Pomoč na cesti je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu v vseh sodelujočih evropskih državah (seznam sodelujočih držav najdete tukaj). Vključen je pregled trgovcev Groupe PSA s polnilnimi postajami, v primeru okvare pa je zagotovljena vleka/prevoz samo k pooblaščenim serviserjem.