Skip To Content
Astra Modeli

Opel Astra

Izberi svojo različico Astre

Izberi med bencinskim, dizelskim in priključnim hibridnim pogonom za novo petvratno Opel Astro. Kateri pogon ti najbolj ustreza?

Nova Astra Electric

Vozna izkušnja z Astro vstopa na novo električno raven.

Nova Astra Electric samozavestno držo združuje z naprednimi voznimi tehnologijami in povsem električnim pogonskim sklopom z ničelnimi emisijami ter je esenca naprednega nemškega inženirstva.

Električno vožnjo spreminja v dejanje osvoboditve. Uživaj v osupljivih pospeških, dosegu, ki ustreza vsakdanji uporabi, in inovativni tehnologiji hitrega polnjenja.

 

Moč

Sistemska moč 115 kW (165 KM) za intenzivno in sproščeno uživanje v vožnji.

 

Doseg

Nova Astra Electric ima po standardu WLTP doseg do 418 km, kar je več kot dovolj za vsakodnevno uporabo.

 

Polnjenje

S hitrim polnjenjem z enosmernim tokom z močjo 100 kW lahko Astro Electric napolniš do 80 odstotkov v samo 26 minutah.

Astra Električni Priključni Hibrid

Astra Plug-in Hybrid novo dobo zaznamuje tudi s pogonom: tehnologija priključnega hibrida ponuja zmogljivost in učinkovitost brez kompromisov. Njena zunanjost pritegne z drznim oblikovanjem – legendarni Opel Vizor žaromete dopolnjuje s senzorji in kamerami najsodobnejših sistemov za pomoč vozniku. V notranjosti navduši naslednja generacija povsem digitalne armaturne plošče Pure Panel® s širokim zaslonom in intuitivnim upravljanjem. Ergonomski aktivni sedeži1 zagotavljajo sproščeno vožnjo na še tako dolgih potovanjih.

1 Na voljo za doplačilo ali z višjimi stopnjami opreme.

 

 • Zunanje mere: skupna dolžina 4374 mm, višina 1441–1470 mm, širina 2062 mm

 

 • Prostornina prtljažnika: 422–1339 l

 

 • Najv. masa prikolice z zavorami/brez zavor: 1450 kg (pri naklonu 12 %)/750 kg

Nova Astra Sport Tourer Električni Priključni Hibrid

Nič več izbire med okretnim ali prostornim, večjim ali pametnejšim. Nova Astra Sports Tourer električni priključni hibrid združuje najboljše od obeh, brez kompromisov. Napredni pogonski sklopi vam nudijo vse prednosti tako preverjene kot inovativne pogonske tehnologije. V notranjosti je ves prostor, ki ga potrebujete, kot tudi napredni sistemi za pomoč pri vožnji in izčiščen zaslon Pure Panel.

 

 • Zunanje mere: skupna dolžina: 4.642 mm, višina  1.443-1.480 mm, širina 2.062 mm

 

 • Prostornina prtljažnika: 516-1.634 l

 

 • Najv. masa prikolice z zavorami/brez zavor: 1.450 kg (pri naklonu 12 %)

Nova Astra GSe

Pod motornim pokrovom nove Astre GSe je dinamični, a nizkoemisijski priključni hibridni pogonski sklop s 165 kW (225 KM), ki ga dopolnjuje nabor natančno uglašenih športnih izboljšav – od bolj togega podvozja do športnih sedežev – za naslednjo raven vozniške izkušnje z Astro.

 

Moč

Motor 1.6 Turbo dopolnjuje 81,2-kW elektromotor za električni pogon brez kompromisov. 

 

Drzna in čista

Občuduj čisto strast v gibanju z novo generacijo drznega in čistega oblikovanja.

Nova Astra Sports Tourer GSe

Zagotovi si še višjo raven vožnje. Nova Opel Astra Sports Tourer GSe združuje hibridno moč, drzno oblikovanje in izpopolnjen prtljažni prostor, da lahko v slogu prevažaš vse, kar želiš. 

 

Športno podvozje

Astra Sports Tourer GSe upraviči svoje ime z ojačenim športnim podvozjem z vrhunskimi blažilniki s tehnologijo FSD (Frequency Selective Damping), natančno umerjenim krmiljenjem in posebno uglasitvijo zvoka motorja v športnem načinu.

 

Vsestranskost

Hitrejša, prostornejša in pametnejša. Izdatnih 1553 litrov prostora dopolnjuje inovativni sistem Intelli-Space.

Astra

Nova Opel Astra zaznamuje začetek nove dobe – z drzno obliko in vodilnimi tehnologijami, kot so prilagodljivi IntelliLux Pixel LED® matrični žarometi, Intelli-HUD (projekcijski zaslon) in sistem za delno avtonomno vožnjo Intelli-Drive. Novi bencinski in dizelski motorji navdušijo z uglajenostjo in učinkovitostjo, na voljo pa so z ročnim 6-stopenjskim ali avtomatskim 8-stopenjskim menjalnikom. V notranjosti najnovejša generacija povsem digitalne armaturne plošče Opel Pure Panel® in najsodobnejši informativno-razvedrilni sistem poskrbita za brezhibno povezljivost.

 

 • Zunanje mere: skupna dolžina 4374 mm, višina 1441–1470 mm, širina 2062 mm

 

 • Prostornina prtljažnika: 422–1339 l

 

 • Najv. masa prikolice z zavorami/brez zavor: 1250–1400 kg (pri naklonu 12 %)/660–680 kg

Nova Astra Sports Tourer

Želite še več prostora? Nova Astra Sports Tourer zagotavlja več prostora s 608-litrskim prtljažnikom (z zloženimi sedeži se poveča do 1.634 litrov) ter inovativnimi rešitvami za shranjevanje, ki pomagajo pri urejeni in inteligentni uporabi kabine. Uživajte v drznem dinamičnem voznem značaju Astre, zdaj z vso vsestranskostjo, ki jo potrebujete.

 

 • Zunanje mere: skupna dolžina: 4.642 mm, višina  1.443-1.480 mm, širina 2.062 mm

 

 • Prostornina prtljažnika: 516-1.634 l

 

 • Najv. masa prikolice z zavorami/brez zavor: 1.450 kg (pri naklonu 12 %)

Želite izvedeti več?

Dober nasvet vsakič znova

Nova Opel Astra je učinkovita od prvega trenutka. Ne glede na to, ali jo vozite kot zasebno ali službeno vozilo, vas bo navdušila z zmogljivo tehnologijo in prvorazrednim udobjem. Z veseljem vam bomo pomagali pri nakupu, naši pooblaščeni trgovci pa vam bodo svetovali glede vseh vidikov financiranja, lizinga ali drugih storitev.