Astra Modeli

OPEL ASTRA.

Izberite svoj model Astre.

PETVRATNA ASTRA

Spoznajte našo najučinkovitejšo Astro doslej z novo generacijo motorjev in varčno porabo goriva. Izberite med bencinskimi in dizelskimi motorji z ročnim ali avtomatskim menjalnikom. Uživajte v inovacijah, kot so IntelliLux LED® matrični žarometi, varnosti sistemov z naprej usmerjeno in vzvratno kamero ter vrhunskem udobju informativno-razvedrilnega sistema in ergonomskih aktivnih sedežev z usnjenim oblazinjenjem.

 

  • Zunanje dimenzije: skupna dolžina 4370 mm, višina nenatovorjenega vozila 1485 mm, širina 2042 mm
 
  • Prostornina prtljažnika: 370–1210 l
 
  • Najv. masa prikolice z zavorami / brez zavor: 1220–1450 kg (12 % naklon)/ 620–660 kg
 
POKAŽI PODROBNOSTI
ASTRA SPORTS TOURER

Z obilico inovativnih možnosti je Astra Sports Tourer še bolj praktična in udobna kot doslej. Izberite med bencinskimi in dizelskimi motorji z ročnim ali avtomatskim menjalnikom. Odkrijte možnosti, kot so IntelliLux LED® matrični žarometi, varnostne sisteme z naprej usmerjeno in vzvratno kamero ter vrhunsko udobje informativno-razvedrilnega sistema in ergonomskih aktivnih sedežev z usnjenim oblazinjenjem.

 

  • Zunanje dimenzije:  skupna dolžina 4702 mm, višina nenatovorjenega vozila 1510 mm, širina 2042 mm
 
  • Prostornina prtljažnika: 540-1630 l
 
  • Najv. masa prikolice z zavorami / brez zavor: 1100–1450 kg (12 % naklon)/ 660–680 kg
 
POKAŽI PODROBNOSTI

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

DOBER NASVET VSAKIČ ZNOVA.

Nova Opel Astra je učinkovita od prvega trenutka. Ne glede na to, ali jo vozite kot zasebno ali službeno vozilo, vas bo navdušila z zmogljivo tehnologijo in prvorazrednim udobjem. Z veseljem vam bomo pomagali pri nakupu, naši pooblaščeni trgovci pa vam bodo svetovali glede vseh vidikov financiranja, lizinga ali drugih storitev.