Skip To Content
Značilnosti

Prostoren in udoben ter s številnimi inovacijami

Oblikovanje

Zunanjost
Combo Life N1 je zasnovan kot pravi Opel – s svojim samozavestnim videzom, kakovostjo in pametnimi inovacijami dokazuje, da misli resno. 
Notranjost
Višje sedenje, intuitivno upravljanje, ogrevan volan1 in veliko prostora – pametna kabina modela Combo Life N1 združuje pametno povezljivost in praktične funkcije. 

Zasnova notranjosti zagotavlja dobro organiziran in intuitiven prostor s poudarkom na voznikovi ergonomiji. Velika sredinska konzola1 je premišljeno razdeljena na tri funkcionalna območja. V zgornjem delu je informacijsko-razvedrilni sistem, pod njim pa so upravljalni elementi ogrevanja in prezračevanja. V spodnjem delu je priročen prostor za shranjevanje pijače, ki je tako na dosegu roke.

 

1 Za doplačilo.

Panoramsko strešno okno

S panoramskim strešnim oknom in stropnim predalom1 ter električno pomičnim senčnikom se razveselite vsakega dela. Osvetlitev LED v lebdečem predalu pod stropom kabino spremeni v idealno mobilno pisarno, kamor koli vas ponese delo.

 

1 Za doplačilo.

 

 
LED dnevne luči

LED dnevne luči1 zmanjšajo porabo in z boljšo opaznostjo čez dan povečajo varnost vas in drugih udeležencev v prometu.

 

1 Za doplačilo z izbranimi stopnjami opreme.

 

Varnost in inovacije

Pomoč pri ohranjanju voznega pasu
Če začne vaš Combo Life N1 nehote zapuščati vozni pas, pomoč pri ohranjanju voznega pasu z opozarjanjem na zapuščanje voznega pasu opozori voznika in s posegom krmiljenja vozilo nežno usmeri nazaj v sredino voznega pasu. 
Samodejni Regulator hitrosti

Samodejni regulator hitrosti1 vzdržuje želeno hitrost od 30 do 160 km/h ter z zaviranjem in pospeševanjem ohrani nastavljeno varnostno razdaljo do vozila, ki vozi pred vami, da tako zagotovi varno in sproščeno vožnjo.

 

1 Za doplačilo.

 
Prepoznavanje znakov z omejitvijo hitrosti
Prepoznavanje znakov z omejitvijo hitrosti spremlja prometne znake in zaznava spremembe omejitve hitrosti ter obvešča voznika, da ustrezno prilagodi hitrost vozila. 
Vzvratna kamera

180° širokokotna panoramska vzvratna kamera1 projicira okolico vozila na 20,3-cm (8") zaslonu na dotik. Prikaz smernic na zaslonu zelo olajša vzvratno vožnjo.

 

1 Za doplačilo.

 
Projekcijski zaslon

S projekcijskim zaslonom1 so ključne informacije, kot so hitrost, opozarjanje na nevarnost naleta in navigacijski napotki, prikazane na steklenem zaslonu za volanskim obročem, da vam pogleda ni treba odmikati od prometa.

 

1 Za doplačilo.

 
Varnost in zračne blazine
Šest varnostnih zračnih blazin – za voznika, sovoznika, stranski blazini in varnostni zavesi – v vsakem trenutku nudi visoko raven zaščite za vas in vaše sopotnike. 
Nadzor voznikove zbranosti
Nadzor voznikove zbranosti1 analizira vzorec vožnje in preverja znake utrujenosti voznika. Zaporedje opozoril vozniku svetuje, naj ustrezno ukrepa. 
¹ Po 2 urah vožnje s hitrostjo več kot 65 km/h se oglasi opozorilni zvočni signal. Hkrati sistem glede na vzorec vožnje, na primer zmožnost vožnje znotraj voznega pasu, izračuna stopnjo motenj. Če zazna nevarno vožnjo, z zaporedjem vse glasnejših zvočnih signalov opozori voznika in mu predlaga ukrepe. Stopnja motenj se zmanjša po desetih minutah varne vožnje. Izračunavanje se prekine, ko se hitrost vozila zmanjša pod 65 km/h.

Povezljivost

Sistem infotainment
Napredni sistem Multimedia Navi Pro1 zagotavlja storitve navigacije v živo2 in je povsem združljiv z aplikacijama Apple CarPlay™3 in Android Auto™3, da lahko dva pametna telefona hkrati povežete z 20,32-cm (8") zaslonom na dotik4

Aplikaciji Apple CarPlay™ in Android Auto™ uporabnikom omogočata priročen dostop do uporabnih aplikacij in funkcij pametnega telefona med vožnjo:

 

  • uporabljajte telefon kot navigacijski sistem z zemljevidi
  • pretočno predvajajte najljubše sezname skladb na Spotifyju
  • pošiljajte in prejemajte sporočila prek aplikacij WhatsApp in Skype

 

Do teh funkcij lahko preprosto dostopate z glasovnim upravljanjem, da ohranite roke na volanu in pogled na cesti.

 

1 Za doplačilo.

2 Storitve navigacije v živo vključujejo spletne podatke o prometu, cenah goriva, parkiriščih, vremenu ter omogočajo iskanje točk zanimanja (POI) in spremljanje opozoril, povezanih z varnostjo v prometu (ni na voljo v Nemčiji in Švici). 

3 Združljivost in določene funkcije se lahko razlikujejo glede na vrsto naprave in različico operacijskega sistema. Apple CarPlay™ je blagovna znamka družbe Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah. Android je blagovna znamka družbe Google Inc.

4 Standardno z opremo Dynamic, za doplačilo s stopnjama opreme Essentia in Enjoy.

Navigacija

Multimedia Navi Pro1 vas z naprednim glasovnim upravljanjem in popolno navigacijo brez stresa pripelje, kamorkoli želite. Izberite cilj in prepustite izbiro poti in vodenje navigacijskemu sistemu.

 

1 Za doplačilo.

 
Brezžično polnjenje

Combo Life N1 je lahko opremljen s sistemom za brezžično polnjenje1, s katerim boste svoj telefon napolnili kar med vožnjo – brez zmešnjave kablov.

 

1 Za doplačilo.

 
Storitve OpelConnect1
Paleta pametnih storitev, ki zagotavljajo novo raven varnosti in pomoči ter vam pomagajo, da ostanete povezani na cesti. 
  • Brez skrbi: SOS klic v sili, Asistenčni klic v primeru okvare ter Obvestila o stanju in informacijah vozila. 
  • Priročno: funkcije za odklepanje in zaklepanje vrat, upravljanje hupe in luči na daljavo2.
  • Pametna vožnja: uživajte v sproščeni vožnji z upravljanjem poti in vožnje. 

 

1 Razpoložljivost storitev OpelConnect se lahko razlikuje glede na državo in vozilo. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

2 Uvedba je načrtovana za konec leta 2020.

Vozna dinamika

Motorji
Ne glede na to, ali vaše podjetje potrebuje doseg, moč ali učinkovitost, je na voljo ustrezen pogonski sklop. Combo Life N1 vas lahko na cilj pripelje z različnimi zmogljivimi in varčnimi bencinskimi in dizelskimi motorji1, ki navdušijo z odlično vozno dinamiko. 

1 Poraba goriva v l/km: kombinirano 5,2-6,8; CO2 emisije v g/km: kombinirano 135-154.

V skladu z uredbama R (ES) št. 715/2007 in R (ES) št. 692/2008 (v ustreznih različicah).

Menjalniki

Combo Life N1 je na voljo z uglajenim šeststopenjskim ročnim ali z učinkovitim osemstopenjskim avtomatskim menjalnikom1.

 

1 Osemstopenjski avtomatski menjalnik je na voljo v kombinaciji z izbranimi motorji.

 

Naslednji koraki