Skip To Content
Rezervno kolo

Set z rezervnim kolesom

Rezervno kolo je zdaj na voljo kot dodatna oprema! Da bo vedno pripravljeno v vozilu, vam Opel nudi set z rezervnim kolesom, ki z ugodno ceno vključuje vse dele in potrebno delo

Da boste vedno brez skrbi, opremite vozilo z rezervnim kolesom.
  • Rezervno kolo
  • Komplet orodja za zamenjavo kolesa v primeru spraznjene pnevmatike
  • Pritrdilni koš za nekatera vozila2
  • Delo

 

Pri nekaterih modelih3 morate ob nakupu izbrati možnost ustrezne priprave vozila, da ga boste lahko opremili z rezervnim kolesom.

Katera kolesa izbrati, če je bila pnevmatika poškodovana?

Inovacije nenehno izboljšujejo tehnologijo pnevmatik in nudijo rešitve, ki odpravljajo nevšečnosti zaradi prazne pnevmatike. Zdaj so na voljo pnevmatike s tehnologijama RUNFLAT in SEALANT, ki voznikom zagotavljajo varnost in udobje. Več informacij najdete na prodajnem mestu.

Zakaj manjše rezervno kolo namesto običajnega?

Če je rezervno kolo ožje od standardnega, ohranite vso prostornino prtljažnika za prevoz prtljage. Z manjšo težo prispeva tudi k zmanjšanju emisij CO2. Prav tako je z njim lažje ravnati pri nameščanju. Po drugi strani pa morate pri vožnji z manjšim kolesom hitrost omejiti na največ 80 km/h na, razdalja pa ne sme presegati 80 km.

Ste vedeli?

  • Če želite dodati rezervno kolo, mora vaše vozilo imeti ustrezno opremo, ki omogoča optimalno namestitev kolesa. Pri nekaterih vozilih2 morate možnost namestitve rezervnega kolesa izbrati ob naročilu novega vozila.
  • Če te možnosti niste izbrali, vam je vedno na voljo komplet za zaščito pred predrtjem. Prav tako se lahko zanesete na Oplovo pomoč na cesti4 , ki vam bo pomagala v primeru težav. Naše pogodbe za vzdrževanje in podaljšano jamstvo vključujejo pomoč na cesti v primeru poškodovane pnevmatike4.

 

Električna in hibridna vozila zaradi velikosti baterije ne morejo biti opremljena z rezervnim kolesom. Alternativni rešitvi sta komplet za zaščito pred predrtjem in Oplova pomoč na cesti4.

1 Dodajte pravno obvestilo v skladu s cenami in predpisi, ki veljajo v vaši državi.

2 Za naslednje modele velja: Opel Zafira in Opel Combo potrebujeta poseben koš, ki zagotavlja oporo za pritrditev rezervnega kolesa (dodati ustrezne modele glede na znamko).

3 Corsa, Mokka X, Grandland X, Insignia GS

4 Podrobne pogoje Oplove pomoči na cesti si lahko ogledate tukaj