Skip To Content
Garancija proti prerjavenju

Pregled zaščite pred korozijo

Pregled protikorozijske zaščite karoserije/podvozja

Oplovo garancijo zaščite proti prerjavenju lahko zadržite le s pregledom vozila na Opel pooblaščenem servisu vsakih 12 mesecev za Oplova osebna vozila in vsakih 24 mesecev za Oplova gospodarska vozila.

 

Vozilo je potrebno pripeljati v delavnico čisto, tako da se lahko izvede pregled zaščite pred korozijo. To velja za celotno zunanjost vozila, kakor tudi podvozje. Vse poškodbe barve se morajo popraviti pred pregledom protikorozijske zaščite v kleparski in ličarski delavnici skladno z oplovimi navodili. S tem pridobite pravico do potrditve zaščite proti prerjavenju v servisni knjižici.

 

Za zadržanje garancije, morajo biti vsi predpisani pregledi zaščite pred korozijo potrjeni v ustrezni obliki.

Priporočila za popravila poškodb pri trku

Popravila karoserije in barve morajo biti izvedena skladno z oplovimi smernicami, tako da izpolnjujejo zahteve za trajno zaščito pred korozijo, kakor tudi ukrepe protikorozijske zaščite izvedene ob popravilu.

 

Ker so lahko napačna ali neustrezna popravila "skrita", moramo iz garancije izvzeti področja na katerih je izvedeno popravilo barve. Vaš Opel pooblaščeni servis ima nujno potrebna znanja, opremo in materiale za pravilno izvedbo ukrepov zaščite pred korozijo. Če je potrebno, bodo po izvedbi popravila priporočili nadaljnje ustrezne ukrepe za vzdrževanje vrednosti vozila.

Vizualni pregled in potrditve

Pri pregledu vozila so predpisani vizualni pregledi barve, karoserije in protikorozijske zaščite podvozja, da bi ugotovili morebitne poškodbe. Stranka je obveščena v pisni obliki o kakršnikoli poškodbi in potrebnem popravilu.

Poškodbe

Popravilo ugotovljenih poškodb se zaračuna posebej.

Posebni pregled

Pregled zaščite pred korozijo je nujno potreben tudi po izteku garancije vozila, da bi zadržali garancijo proti prerjavenju Oplovih gospodarskih vozil za prvih 12 let od nakupa Opel Vivara, 8 let od nakupa Opel Comba in 6 let od nakupa Opel Movana.
01 5188 272
Pon-sob od 8h do 20h 

Z uporabo spletnega mesta Google Zemljevidi za vas kot uporabnika veljajo Dodatni pogoji uporabe Google Zemljevidi / Google Zemlja