Skip To Content
Opel garancija za nova vozila

Opel garancija za nova vozila

Vaše zadovoljstvo je naš vsakdan

Opel garancija za nova vozila

Vaše zadovoljstvo je naš vsakdan

Vozite mirno in uživajte v garanciji, ki vključuje polno kritje in Oplovo pomoč na cesti. V primeru garancijskega zahtevka škoda pri Oplu ne postane težava. Tudi po nakupu ostanemo vaš partner za vse, kar je povezano z avtomobilom.

Garancija za novo vozila

Za naša vozila velja 2-letna garancija za novo vozilo. To velja za vse avtomobile Opel, 24 mesecev od datuma prve registracije ali dobave, kar nastopi prej - brez omejitve prevoženih kilometrov. Poleg tega lahko z našimi ponudbami podaljšanega jamstva Opel Flexcare obdobje jamstva podaljšate celo do 5 let in največ 200 000 km.

V času kritega obdobja garancije in/ali prevoženih kilometrov, Oplova garancija krije popravilo in zamenjavo delov vašega novega vozila pri pooblaščenem Opel partnerju. Če potujete v tujino, je vaše vozilo še naprej zavarovano z garancijo v več kot 40 evropskih državah.

Do 12-letna garancija proti rjavenju zaradi korozije

Ob nakupu vozila prejmete varno dolgoročno garancijo proti rjavenju, ki za osebna vozila traja 12 let, za lahka gospodarska vozila pa 5 let.

Garancijski pogoji in določila

Edini pogoj za garancijo vašega vozila je, da opravite preglede v skladu s proizvajalčevim načrtom vzdrževanja in pogoji garancije, ter opravite ustrezne vpise v servisno knjižico.

Garancija za avtomobil ne velja za poškodbe zaradi običajne obrabe. Ne velja v primerih, ko je okvara posledica zunanjih mehanskih ali kemičnih vplivov, nepravilnega vzdrževanja vozila, sprememb, ki jih Opel ni odobril, ali v primeru neizpolnjenih pregledov zaščite proti koroziji, ki jih je predpisal proizvajalec.

Za vse garancijske pogoje lahko spodaj naložite naše podrobne pogoje in določila: