Pregled

Nova Mokka

Ste pripravljeni na Oplov naslednji drzen korak? Prinaša kombinacijo čistega oblikovanja, osupljive notranjosti in tehnološko najsodobnejših pogonskih sklopov, zato pričakujte nepričakovano. Nova Mokka je tukaj in za novo raven vožnje pravila piše na novo. Čas je, da se zapeljete po svoje – z Mokko.

DRZNITE SI BITI DRUGAČNI.

VTISNITE OSEBNI PEČAT SVOJI MOKKA.

TO JE NOVA MOKKA.

ČISTA MOČ.

Revolucionarno oblikovanje nove Mokke uvaja Oplovo prihodnost. Vsaka linija odraža trdnost in nezgrešljivo drzen nastop. To vozilo s samozavestjo in individualnim slogom izstopa iz množice, dinamični motorji pa ji zagotavljajo okretnost v vsakem pogledu. Mokka GS Line poskrbi še za športno vizualno nadgradnjo.

DRZEN SLOG.

Vstopite v Mokko in se odpravite na potovanje v osrčje prostora. Ta kabina je povsem drugačna, temeljito očiščena vsega nepotrebnega hrupa in nereda. Prefinjena arhitektura in brezhibno vgrajeni digitalni elementi ustvarijo čist prostor za sprostitev, uživanje in osredotočenost na cesto.

URBAN NASTOP.

Nova Mokka je vitkejša in kompaktnejša od svojih predhodnic, a ima enako prostorno kabino, ki se odlično poda zahtevam urbanega življenjskega sloga. Med Mokkine značilnosti naslednje generacije sodijo IntelliLux LED® matrični žarometi, najsodobnejši sistemi za pomoč vozniku in ergonomsko optimalni sedeži, zato je enako udobna na mestnih ulicah in na avtocesti.

Obveščajte me.

Naročite se in izvedeli boste še več. Prijava na naše novice omogoča raziskovanje značilnosti nove Mokka in pregled ponudb. Posredovali vam bomo najnovejše podatke.

NAROČITE SE