Skip To Content
Pregled

Novi Vivaro Electric

Novi Vivaro Electric prinaša izjemne odlike Oplove nove serije električnih dostavnikov: je vrhunska izbira za podjetja, ki spoštujejo najvišje profesionalne standarde. Zasnovan je za podjetja, ki potrebujejo vzdržljiva in zelo vsestranska vozila, s katerimi bodo brez težav dopolnili svoj optimiziran delovni proces. Vivaro Electric je z brezkompromisnim značajem in vožnjo brez emisij idealen za mestna okolja in daljše dostave, na voljo pa je v dveh dolžinah vozila in z dvema velikostma baterij za doseg do 352 km (po WLTP).1

1 Poraba energije (kombinirano) 23,6–24,7 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 215 km do 352 km (odvisno od vgrajene opreme).

352 km (po WLTP)1
Največji doseg baterije(1)
6.6  m3
Največja prostornina za tovor(1)
1275  kg
Največja nosilnost(2)
(1)  Odvisno od izbrane različice in opreme
(2) Največja nosilnost upošteva težo voznika; velja za furgon (s povečano nosilnostjo; za doplačilo)Zanesljiv družabnik

S prostorno in vsestransko notranjostjo, veliko nosilnostjo in zanesljivo baterijo je novi Vivaro Electric idealen dostavnik za skoraj vsako podjetje.

E-tehnologija
Doseg, polnjenje in še več
Prehod na elektriko? Odlična poslovna odločitev – iz pravih razlogov. Učinkovito, trajnostno in usmerjeno v prihodnost. Nadvse primerno za vaše podjetje.
Vsestranskost
Dostavnik, ki dela za vas
Prilagodite svoj dostavnik svojim poklicnim potrebam: novi Vivaro Electric je na voljo v različnih dolžinah karoserije in izvedbah s funkcijami, ki vam omogočajo, da resnično poskrbite za svoje stranke – popolnoma brez lokalnih emisij in skoraj neslišno.
Tovor
Naložite vse
Nosilnost in mere so zagotovo pomembni podatki, a boste zagotovo cenili tudi funkcije, kot so dvojna drsna vrata in dve 12-voltni vričnici. Zato je novi Vivaro Electric idealen dostavnik za vsako nalogo – tako za vožnjo v tesnih mestnih središčih kot za delo, kjer primanjkuje električnih vtičnic.
Povezljivost
Veste, kam greste
Z novim Vivarom Electric boste pri vsaki vožnji dosegli največjo učinkovitost. Najsodobnejši električni pogon ter možnosti navigacijskega sistema in storitve OpelConnect poskrbijo, da so vaše ekipe varno na poti.
Mobilna pisarna
Delajte od koderkoli
Prenosnega računalnika ne boste več držali na kolenih, ker bi vas oviral volan. Svoj novi Vivaro Electric spremenite v pravo pisarno na kolesih in svoje podjetje usmerite v prihodnost.
Varnost in podpora vozniku
Varnost je najpomembnejša
Vaši sodelavci, dostavnik in tovor si zaslužijo zaščito. Napredne funkcije novega Vivara Electric pomagajo preprečevati nezgode in olajšajo vožnjo ter tako zagotavljajo, da vaše podjetje ne vozi le bolje, temveč tudi varneje.
Dodatna oprema Opel+ in še več
Polnilne omarice in še več
Opel se zaveda, da je električna energija gonilna sila vašega novega Vivara Electric in posledično uspeha vašega podjetja. Zato je vaš dostavnik serijsko opremljen s polnilnim kablom. Izbrali smo naš izbor najboljše dodatne opreme za električna vozila. Poiščite, katera oprema je najbolj primerna za vaše delo.

Odkrijte več

Polnilne omarice

V našem vozlišču e-mobilnosti so na voljo vse potrebne informacije o polnilnih omaricah in polnjenju doma.

Polnjenje in doseg

V našem vozlišču e-mobilnosti smo pripravili več informacij o polnjenju in dosegu. Preverite zdaj.

Financiranje in subvencije

Večina držav potencialnim kupcem električnih avtomobilov ponuja velikodušne subvencije. Na voljo imamo vse informacije, ki jih potrebujete.

1 Odvisno od obremenitve in opreme. Poraba energije (kombinirano) 23,3–29,5 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 230 km do 330 km (odvisno od vgrajene opreme).***

2 Vivaro furgon, velika izvedba s sistemom FlexCargo za doplačilo.

3 Pri modelih L2, za doplačilo opremljenih s sistemom FlexCargo.