Skip To Content
Pregled

Novi Vivaro

Delo opravite učinkovito in z učinkovitostjo profesionalca. Prilagodljivi sedeži in visokotehnološka povezljivost povečujejo udobje in priročnost, medtem ko velik prostor za tovor in zajetna nosilnost prispevata k produktivnosti. Novi Vivaro je zelo zmogljiv in vsestranski dostavnik, zato je idealna izbira za skoraj vse vrste podjetij. 


m3
Največja dolžina tovora(1)
6.6 m3
Največja prostornina za tovor(1)
1,400 kg
Največja nosilnost(1)(2)
(1)  Odvisno od izbrane različice in opreme
(2)  Največja nosilnost upošteva težo voznikaVaše najboljše orodje je vaš dostavnik

Novi Vivaro je pripravljen na vse izzive! Na voljo je v različnih velikostih in s prilagojeno notranjo opremo, vključno s sistemom FlexCargo®, da ustreza vašim poslovnim zahtevam.

Prihodnost je električna

Odkrijte model Vivaro Electric. Zmogljivost brez kompromisov. Ste pripravljeni na spremembo?

Vsestranskost
Poiščite popolno ujemanje
Prilagodite svoj dostavnik svojim poklicnim potrebam: novi Vivaro je na voljo v različnih karoserijskih dolžinah in izvedbah z lastnostmi, ki vam omogočajo, da svojim strankam resnično ponudite svoje storitve. Izberite večjo prilagodljivost in boljše rezultate!
Tovor
Dovršena oprema
Novi Vivaro ob kompaktni zunanjosti zagotavlja edinstveno prilagodljivost pri nalaganju tovora s pametnimi funkcijami, kot so FlexCargo®, dvojna drsna vrata in prostoročni dostop. Tako bo vaše delo še bolj učinkovito in preprosto.
Povezljivost
Veste, kam greste
Z novim Vivarom boste pri vsaki vožnji dosegli največjo učinkovitost. Najsodobnejši varčni motorji ter napredne možnosti navigacijskega sistema in storitve OpelConnect poskrbijo, da so vaše ekipe varno na poti.
Mobilna pisarna
Delajte od koderkoli
Prenosnega računalnika ne boste več držali na kolenih, ker bi vas oviral volan. Svoj novi Vivaro spremenite v pravo pisarno na kolesih in svoje podjetje usmerite v prihodnost.
Varnost in podpora vozniku
Varnost je najpomembnejša
Vaši sodelavci, dostavnik in tovor si zaslužijo zaščito. Napredne funkcije novega Vivara pomagajo preprečevati nezgode in olajšajo vožnjo ter tako zagotavljajo, da vaše podjetje ne vozi le bolje, temveč tudi varneje.
Učinkovitost vožnje
Pospešuje vaše poslovanje
Svoj novi dostavnik Vivaro lahko kar najbolje izkoristite zaradi zelo učinkovitih in zmogljivih motorjev ter možnosti izbire menjalnikov. Ne glede na to, ali se peljete do stranke za vogalom, morate priti zelo daleč ali pa potrebujete največjo zmogljivost s težkim tovorom, vas bo Vivaro navdušil z odlično opravljenim delom.
Dodatna oprema Opel+ in še več
Dodatna optimizacija
Ponujamo veliko izbiro dodatne opreme – od strešnih nosilcev do vlečnih kljuk – s katero lahko svoj novi Vivaro še bolj prilagodite svojim osebnim in poklicnim zahtevam. Poiščite, katera oprema najbolj ustreza vašemu delu.

1 Vivaro furgon, velika izvedba s sistemom FlexCargo za doplačilo.

2 Vivaro furgon, velika izvedba s sistemom FlexCargo za doplačilo.

3 Za doplačilo. Standardna nosilnost je 1000 kg.