Skip To Content
Pregled

Vozniki Oplovih službenih vozil

Oplove prednosti in storitve za vozne parke

Prednosti znamke
Opel nudi stroškovno učinkovite in prilagodljive rešitve za vozne parke, prilagojene potrebam vašega podjetja, ki zagotavljajo odlična vozila in izjemne storitve.
Odlična pokritost omrežja
Čas je denar – in to vaš čas. Naša odlična pokritost omrežja zagotavlja, da boste vedno imeli na voljo vse storitve že pri prvem obisku Oplovega servisnega partnerja.
Modeli z nizkimi razredi emisij CO2
Nadvse varčna poraba goriva in izjemna raven opremljenosti z nižjimi stopnjami obdavčitve in stroški uporabe – idealna vozila za vozni park.
Nižji davčni razredi
Opel ponuja vrsto zelo učinkovitih modelov z nizkimi emisijami CO2, ki prav tako ohranjajo nizke davke. Davčne stopnje za avtomobile določa emisija CO2 in vrsta goriva.
Jamstvo in pomoč na cesti
Garancija za Oplova vozila velja tri leta ali do prevoženih 100.000 km. Vanjo so vključena obsežna kritja in 24-urna Oplova pomoč na cesti.

Spoznajte Oplove poslovne modele

Več razlogov za izbiro Oplovega voznega parka

Kalkulator davka za službena vozila
Uporabite naš kalkulator davka za službena vozila in ugotovite, v kateri davčni razred sodi vaše vozilo. Davčni razredi za vozila so določeni glede na emisije CO2 in vrsto goriva.
 
Odprite kalkulator davka
Kalkulator bonitet
Službena vozila so obdavčljive dobrine. Z našim priročnim kalkulatorjem bonitet lahko izračunate, koliko davka boste morali plačati.
 
Izračunajte boniteto

Uporabne informacije

Brezplačne 3-dnevne testne vožnje
Predstavljajte si, da lahko kar tri dneve preizkušate brezhibno oblikovanje in vrhunsko učinkovitost novega nemškega avta, preden se odločite za nakup. Zdaj lahko!
 
Rezervirajte testno vožnjo
Odkrijte oplov lizing
Lizing? Financiranje? Ali oboje hkrati? Nudimo prilagodljive rešitve, da si boste lahko zagotovili želeni avto brez prekoračitve proračuna.
 
Pokaži podrobnosti
Kaj je boniteta?
Ko podjetje zaposlenim nudi nematerialne ugodnosti – na primer uporabo službenega vozila v zasebne namene – mora zaposleni plačati davek za boniteto.
 
Izračunajte davek na boniteto
Če vozite službeno vozilo, boste morali plačati davek na boniteto. Višino lahko izračunate z našim priročnim kalkulatorjem bonitet.
 
Odpri kalkulator

Stik z Oplovim trgovcem za vozne parke

Z uporabo spletnega mesta Google Zemljevidi za vas kot uporabnika veljajo Dodatni pogoji uporabe Google Zemljevidi / Google Zemlja