Skip To Content
Pregled

Ponudba novih gospodarskih vozil Opel, predelave in še marsikaj

 

Logistika, transport, distribucija? Opravite svoje delo! Z novo ponudbo gospodarskih vozil Opel. Ne glede na to, ali imate raje v prihodnost usmerjen povsem električni pogon ali izjemno učinkovit motor z notranjim zgorevanjem, boste našli popolno rešitev, ki bo ustrezala vašim poklicnim potrebam. Naša ponudba obsega vse od furgonov, modelov s podaljšano kabino, šasij s kabino in tovarniških predelav do specializiranih vozil certificiranih dobaviteljev. 


Električni Opel – energija jutrišnjega poslovanja

Novi Combo Van Electric

Novi Combo Van Electric je povsem električni dostavnik z ničelnimi emisijami in največjo uporabnostjo. Kljub kompaktnemu profilu je resnično prostoren, saj lahko prevaža tovor z dolžino do 4,4 m,1 k temu pa pripomorejo tudi vrhunske funkcije za upravljanje tovora, kot je sistem FlexCargo® z odprtino za prevoz daljših predmetov. Z zanesljivo baterijo in do 338 km električnega dosega2 je pripravljen, da vaše podjetje popelje v bolj zeleno prihodnost.

 

1 Odvisno od izbrane različice in opreme

2 Poraba energije modela Combo Electric (kombinirana) 18,5–19,3 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 326–338 km (odvisno od opreme).***

 
Odkrijte več
Novi Vivaro Electric

Vstopite v prihodnost z najučinkovitejšim in nabolj vsestranskim dostavnim vozilom v panogi – z ničelnimi emisijami in povsem električnim pogonom. Raziščite novi Vivaro Electric, ki je na voljo v štirih različnih karoserijskih izvedbah, dveh dolžinah in z dvema velikostma baterije za doseg do 352 km.1 Z vrhunsko vsestranskostjo in največjo nosilnostjo v svojem razredu s 1263 kg2 je ta dostavnik idealno transportno vozilo za praktično vsako podjetje – tudi kadar je vaše podjetje vaša družina. 

 

1 Poraba energije (kombinirano) 23,6–24,7 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 352 km (odvisno od opreme).

2 Pri modelih s povečano nosilnostjo je pri največji nosilnosti upoštevana teža voznika.

 
Odkrijte več

Raziščite naša gospodarska vozila z varčnimi motorji

Novi Combo Van

Novi Opel Combo Van združuje varčne motorje najnovejše generacije in zelo vsestranske možnosti shranjevanja za vsakodnevne opravke. Combo je kljub svojemu kompaktnemu profilu resnično prostoren, saj njegova največja dolžina tovornega prostora znaša 3,4 m(1) in prostornina do 4,4 m3(1). Spoznajte svojega novega poslovnega partnerja za prevoze s pametnimi funkcijami in izjemno zmogljivostjo.

 

Poraba goriva (kombinirano) 5,4–6,8 l/100 km; emisije CO2 142–155 g/km; (odvisno od opreme).

 

1 Odvisno od izbrane različice in opreme

 
Odkrijte več
Novi Vivaro

Novi Vivaro je pripravljen na vse izzive! S prilagodljivimi sedeži in tehnološko napredno povezljivostjo, prostornim tovornim prostorom in veliko nosilnostjo prispeva k produktivnosti. Na voljo je v različnih velikostih in z različnimi notranjimi možnostmi, vključno s sistemom FlexCargo® in nosilnostjo do 1384 kg.1,2 Raziščite varčen in vsestranski dostavnik z obilico pametnih asistenčnih in varnostnih funkcij, ki ustreza vašim individualnim poslovnim zahtevam). 

 

Poraba goriva (kombinirano) 6,6–7,7 l/100 km; emisije CO2 172–203 g/km; (odvisno od opreme).

 

1 Odvisno od izbrane različice in opreme

2 Pri največji nosilnosti je upoštevana teža voznika

 
Odkrijte več
Novi Movano

Ne glede na to, kakšen je vaš poklicni izziv, je novi Movano pripravljen, da ga uresniči. Odlikujejo ga osveženo profesionalno oblikovanje, nadgrajene funkcije za pomoč vozniku in večje zmogljivosti za prevoz tovora. S konkurenčno učinkovitostjo, ki je z 2,2-litrskim turbodizelskim motorjem z majhnim trenjem, popolnoma skladnim s standardom Euro 6d, prešla na še višjo raven, je novi Opel Movano zdaj bolj kot kdaj koli prej popolno nemško orodje za delo. 

 

Poraba goriva (kombinirana) 7,2–11,1 l/100 km; emisije CO2 253–291 g/km; (odvisno od opreme).

 
Odkrijte več

Nadgradnje, oprema, storitve in še več

Storitve
Vsak Opel je na voljo s številnimi storitvami, ki vam olajšajo lastništvo. Pridobite informacije o garancijah, asistenci, vzdrževanju in navodilih za uporabo gospodarskih vozil Opel. 
Odkrijte več
Dodatna oprema
Opel vam ponuja veliko izbiro dodatne opreme, s katero lahko svoje gospodarsko vozilo še bolj prilagodite svojim poklicnim zahtevam. Zagotovite si originalno dodatno opremo Opel za svoje dostavno vozilo! 
Odkrijte več