Skip To Content
Pregled

Opel gospodarska vozila

Nemško orodje za prave mojstre. že od 240 € (+ddv)/mesec z Opel financiranjem

Gospodarska vozila Opel, predelave in še kaj

Logistika, transport, distribucija? V naši ponudbi Oplovih gospodarskih vozil najdete vse: furgone, dostavnike z dvojno kabino, šasije s kabino, tovarniške nadgradnje in vozila za posebne namene uveljavljenih dobaviteljev

Notranje zgorevanje. Vzpostavljena zanesljivost

Movano

Novi Movano z dizelskim motorjem. Zdaj je izboljšan z več specializiranimi različicami, osveženim profesionalnim oblikovanjem, nadgrajenimi funkcijami za pomoč vozniku in večjimi zmogljivostmi za prevoz tovora. Novi Opel Movano je s konkurenčno učinkovitostjo in robustnim 2,2-litrskim turbomotorjem z nizkim trenjem, skladnim z zahtevami Euro 6d, bolj kot kdaj koli prej odlično nemško orodje za delo.

 

Poraba goriva (kombinirano) 9,5-10,2  l/100 km; emisije CO2 248-267 g/km; (odvisno od vgrajene opreme).

 
Odkrijte več
Vivaro
Nova generacija Vivara z drznim videzom ter udobno in praktično kabino, dodatnim prostorom za tovor in izjemno varčno porabo. Na voljo kot furgon in različica z dvojno kabino. 
Poglejte si našo aktualno zalogo Odkrijte več
Combo Cargo
Odkrijte furgon Opel Combo Cargo. Prevažajte svoj tovor v velikem in vsestranskem furgonu, potnike pa razvajajte z udobjem sodobne, tehnično izpopolnjene kabine. 
Poglejte si našo aktualno zalogo Odkrijte več

Naslednji koraki

Predelave
Poiščite gospodarska vozila z izjemno vrednostjo in rešitve za vaše poslovne zahteve s široko ponudbo tovarniških predelav in predelav drugih ponudnikov. 
Odkrijte več
Storitve
Zagotovite si informacije o jamstvih, pomoči na cesti in vzdrževanju ter uporabniške priročnike za gospodarska vozila Opel. 
Odkrijte več
Dodatna oprema
Odkrijte celotno ponudbo originalnih delov Opel, platišč, pnevmatik in sezonskih izdelkov. 
Odkrijte več