Skip To Content
Pregled

Novi Combo Van

Novi Combo je robusten, izjemno praktičen in vrhunsko vsestranski ter z lahkoto prevaža ljudi in tovor. Je vaš popoln poslovni partner.


3.4 m
Največja dolžina tovora(1)
4.4 m3
Največja prostornina za tovor(1)
1000  kg
Največja nosilnost(2)
(1)  Odvisno od izbrane različice in opreme
(2)  Največja nosilnost upošteva tudi maso voznika; velja za model Combo s standardno dolžinoInovativno vsestranski

Novi Combo je zasnovan izjemno premišljeno, kar pomeni, da je kompakten, a hkrati prostoren in poln inovativnih rešitev, s katerimi bo vaše delo udobnejše in učinkovitejše. To je dobro za vaš delovni proces in vaš donos.

Prihodnost je električna

Čista energija noter, odlični rezultati ven! Odkrijte novi Combo Electric. Ta inovativni dostavnik zagotavlja zmogljivost brez kompromisov. Ste pripravljeni na spremembo?

Oblikovanje zunanjosti in notranjosti
Značaj in udobje
Combo ob nezgrešljivi Oplovi zunanjosti v notranjosti zagotavlja največje udobje, ergonomijo in prostornost. Spoznajte pravo večnamensko vozilo z visoko stopnjo modularnosti in pametnimi funkcijami, ki vam pomagajo opraviti vaše vsakodnevno delo. 
Vsestranskost
Vaše večnamensko orodje
Prilagodite svoj novi Combo: z dvema različnima dolžinama in izvedbama karoserije ter številnimi pametnimi rešitvami za večjo prilagodljivost notranjosti je popolno nemško orodje za vaše vsakodnevno delo. Večja prilagodljivost pomeni odlične rezultate.
Tovor
Za vse vrste tovora

Vaš zanesljiv partner za vsako nalogo: novi Combo zagotavlja v svojem razredu najboljše dimenzije prostora za tovor, ki jih lahko še izboljšate s pametnimi funkcijami, kot je loputa za prevoz daljših predmetov Flex Cargo. Z osupljivo največjo dolžino tovornega prostora  3440 mm2 je ta dostavnik navzven kompakten, znotraj pa zelo prostoren.1,2

 

1 Dimenzije se lahko razlikujejo glede na konfiguracijo.

2 Največja dolžina tovora 3090 mm pri Combu s standardno medosno razdaljo, 3440 mm pri Combu XL z dolgo medosno razdaljo, z odprto loputo v predelni steni in zloženim sovoznikovim sedežem.

Povezljivost
Veste, kam greste
Z novim Combom boste pri vsaki vožnji dosegli največjo učinkovitost. Najsodobnejši varčni motorji ter napredne možnosti navigacijskega sistema in storitve OpelConnect poskrbijo, da so vaše ekipe varno na poti.
Varnost in podpora vozniku
Varnost je najpomembnejša
Izboljšajte svojo varnost in varnost ekipe: novi Opel Combo ima najboljše žaromete IntelliLux® Matrix LED1 v svojem razredu, ki zagotavljajo optimalno vidljivost in samodejno prilagajanje, da ne zaslepijo nasproti vozečih voznikov. Žarometi IntelliLux® s 14 posameznimi segmenti LED in novo zasnovo vam zagotavljajo brezskrbnost v vseh razmerah! Ljudje, dostavnik, tovor. Vse zaščitite z naprednimi funkcijami, ki pomagajo preprečevati nezgode in olajšajo vožnjo.
Tako se lahko osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno: svojemu poslu!

1 Za doplačilo.
Učinkovitost vožnje
Pospešuje vaše poslovanje
Svoj novi dostavnik Combo lahko kar najbolje izkoristite zaradi zelo učinkovitih in zmogljivih motorjev ter možnosti izbire menjalnikov. Ne glede na to, ali se peljete do stranke za vogalom, morate priti zelo daleč ali pa potrebujete največjo zmogljivost s težkim tovorom, vas bo Combo navdušil z odlično opravljenim delom.
Dodatna oprema Opel+ in še več
Dodatna optimizacija
Ponujamo veliko izbiro dodatne opreme – od strešnih nosilcev do vlečnih kljuk – s katero lahko svoj novi Combo še bolj prilagodite svojim osebnim in poklicnim zahtevam.

1 Combo Cargo XL (3 m pri standardni različici).

2 Combo Cargo XL s klopjo za potnike in loputo v predelni steni. Standardna prostornina za tovor meri 3.8 m3.

3 Combo Cargo-e je opremljen z indikatorjem preobremenitve.