Skip To Content
Pregled

Novi Combo Electric Van

Novi Combo Electric pooseblja vse, kar odlikuje Oplovo novo paleto električnih dostavnikov: Oplove poslovne izkušnje združuje z natančnim inženiringom in tako ustvarja popolnoma električno gospodarsko vozilo z optimalno učinkovitostjo in brezkompromisno vsestranskostjo. Kljub kompaktnemu profilu ima Combo Electric prostoren tovorni prostor s 4,4 m³, ki ga podpirajo vrhunske funkcije za upravljanje tovora, kot je sistem FlexCargo® za prevoz daljših predmetov.


300  km(1)
Največji doseg baterije, glede na natovorjenost in opremo
4.4 m3
Največja prostornina za tovor(1)
3.4  m
Največja dolžina tovora(1)
(1) Odvisno od izbrane različice in opremeNaelektreni družabnik

Novi Combo Electric je s svojo pametno zasnovo, veliko prostora in zanesljivo baterijo idealno dostavno vozilo za skoraj vsako podjetje.

Zmogljiva zasnova
Oblika sledi funkciji
Combo Electric ob nezgrešljivi Oplovi zunanjosti v notranjosti zagotavlja največje udobje, ergonomijo in prostornost. Spoznajte pravo večnamensko vozilo z visoko stopnjo modularnosti in pametnimi funkcijami, ki vam pomagajo opraviti vaše vsakodnevno delo.
E-tehnologija
Baterija, polnjenje in še več
Prehod na elektriko? Odlična poslovna odločitev – iz pravih razlogov. Učinkovito, trajnostno in usmerjeno v prihodnost. Nadvse primerno za vaše podjetje.
Vsestranskost
Vaše večnamensko orodje
Prilagodite svoj novi Combo Electric: z dvema različnima dolžinama in izvedbama karoserije ter številnimi pametnimi rešitvami za večjo prilagodljivost notranjosti je popolno nemško orodje za vaše vsakodnevno delo. Večja prilagodljivost pomeni odlične rezultate.
Tovor
Za vse vrste tovora

Vaš zanesljiv partner za vsako nalogo: novi Combo Electric zagotavlja v svojem razredu najboljše dimenzije prostora za tovor, ki jih lahko še izboljšate s pametnimi funkcijami, kot je loputa za prevoz daljših predmetov Flex Cargo. Z osupljivo največjo dolžino tovornega prostora 3090 mm2 je ta dostavnik navzven kompakten, znotraj pa zelo prostoren.1,2

 

1 Dimenzije se lahko razlikujejo glede na konfiguracijo.

2 Največja dolžina tovora 3090 mm pri Combu Electric s standardno medosno razdaljo, 3440 mm pri Combu Electric z dolgo medosno razdaljo, z odprto loputo v predelni steni in zloženim sovoznikovim sedežem.

Povezljivost
Veste, kam greste
Z novim Combom Electric boste pri vsaki vožnji dosegli največjo učinkovitost. Najsodobnejši električni pogon ter možnosti navigacijskega sistema in storitve OpelConnect poskrbijo, da so vaše ekipe varno na poti. 
Varnost in podpora vozniku
Varnost je najpomembnejša
Izboljšajte svojo varnost in varnost ekipe: novi Opel Combo Electric ima najboljše žaromete IntelliLux® Matrix LED1 v svojem razredu, ki zagotavljajo optimalno vidljivost in samodejno prilagajanje, da ne zaslepijo nasproti vozečih voznikov. Žarometi IntelliLux® s 14 posameznimi segmenti LED in novo zasnovo vam zagotavljajo brezskrbnost v vseh razmerah! Ljudje, dostavnik, tovor. Vse zaščitite z naprednimi funkcijami, ki pomagajo preprečevati nezgode in olajšajo vožnjo.
Tako se lahko osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno: svojemu poslu!

1 Za doplačilo.
Učinkovitost vožnje
Pospešuje vaše poslovanje
Svoj novi dostavnik Combo lahko kar najbolje izkoristite zaradi zelo učinkovitega in zmogljivega električnega motorja ter treh različnih voznih načinov. Ne glede na to, ali se peljete do stranke za vogalom, želite priti čim dlje ali pa potrebujete največjo zmogljivost s težkim tovorom, je na voljo način, primeren za vsako situacijo.
Dodatna oprema Opel+ in še več
Polnilne omarice in še več
Opel se zaveda, da je električna energija gonilna sila vašega novega Comba Electric in posledično uspeha vašega podjetja. Zato je vaš dostavnik serijsko opremljen s polnilnim kablom. Izbrali smo naš izbor najboljše dodatne opreme za električna vozila. Poiščite, katera oprema je najbolj primerna za vaše delo.

Odkrijte več

Polnilne omarice

V našem vozlišču e-mobilnosti so na voljo vse potrebne informacije o polnilnim omaricah in polnjenju doma.

Polnjenje in doseg

V našem vozlišču e-mobilnosti smo pripravili več informacij o polnjenju in dosegu. Preverite zdaj.

Financiranje in subvencije

Večina držav potencialnim kupcem električnih avtomobilov ponuja velikodušne subvencije. Na voljo imamo vse informacije, ki jih potrebujete.

1 Poraba energije (kombinirano) 18,5–19,3  kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 326 km do 338 km (odvisno od vgrajene opreme).***

2 Combo XL s klopjo za potnike in odprtino z loputo v predelni steni. Prostornina za prevoz tovora v standardni različici meri 3,8 m3.