Skip To Content
Pregled

Movano

Od 220 € na mesec (+DDV) z Opel financiranjem

Movano prinaša cenjeno oplovo kakovost izdelave in praktičnost, ponudbo pa dopolnjujejo specializirane različice, osveženo profesionalno oblikovanje, nadgrajene funkcije za pomoč vozniku in večja nosilnost. Novi Opel Movano je zdaj bolj kot kdaj koli prej popolno nemško orodje

Spoznajte svojega novega Movana

Značilnosti

Prilagodljivost, uporabnost, zmogljivost, pogonski sklop

Vrhunska vsestranskost

Različice novega Movana
Novi Movano je zasnovan in izdelan kot odlično orodje, saj gara prav tako zagnano kot vi, z zmogljivostjo in vsestranskostjo pa izpolnjuje vse vaše potrebe, da lahko opravite vsako delo. Movana odlikuje izjemna prilagodljivost, saj je na voljo v štirih dolžinah in treh višinah ter v številnih različicah, vključno s furgonom, furgonom s podaljšano kabino, šasijo s kabino, šasijo s podaljšano kabino in platformo s kabino, izberete pa lahko tudi tovarniške predelave, kot so prekucnik, kesonar in osnova za avtodom. Movano je idealen partner, ne glede na to, kam vas pelje vaš posel.

Prostor za delo

Kabina novega Movana
V pametno prenovljeni kabini Movana vas čaka uporabno zasnovan prostor, ki profesionalcem omogoča uspeh v resničnem svetu. Na voljo je tudi vsestranski prostor za mobilno pisarno z napredno povezljivostjo prek sistema OpelConnect. Z veliko prostora za voznika in dva sopotnika ter do štiri člane posadke lahko celotna ekipa udobno potuje. Za popolno brezskrbnost Opel Movano ponuja obsežen nabor funkcij za pomoč vozniku, vključno s samodejnim zaviranjem v sili, sistemom za opozarjanje na mrtvi kot in opozarjanjem na zapuščanje voznega pasu.

Odlično opravite delo

Zmogljivost novega Movana
Novi Opel Movano ponuja praktične rešitve za izzive sodobnega poslovanja. Tudi z nosilnostjo do 2,1 tone, skupno maso do 4,0 tone in do 17 m3 prostora za tovor novi Movano ohranja popolno stabilnost in odlične vozne lastnosti. Zagotovite prihodnost svojega podjetja z odlično uporabnostjo tovornega prostora in varnim shranjevanjem tovora.

Profesionalna moč

Pogonski sklopi novega Movana
Opel Movano z zmogljivim 2,2-litrskim dizelskim motorjem zagotavlja še višjo raven konkurenčne učinkovitosti. Motor s turbopolnilnikom z majhnim trenjem je povsem skladen s standardom Euro 6d ter je zasnovan tako, da zmanjšuje obratovalne stroške in zagotavlja izjemen navor, hkrati pa ohranja izjemno učinkovitost porabe goriva in nizke emisije CO2.

Prihodnost je električna

Pripravljeni na preklop?

Ponudbe

FlexCare

Opel FlexCare

Opel FlexCare jamstvo in asistenca zagotavlja odličen občutek! To je priročen celovit program za popolno brezskrbnost. Nudimo vam individualne pakete, ki vključujejo pomoč na cesti in podaljšano garancijo.

 

Oglejte si naše pakete FlexCare in izberite želeno stopnjo kritja!

Odkrijte še več

Zagotovite si ključne informacije in konfigurirajte vozilo