Ponudba velja ob nakupu na Opel financiranje, ob katerem brezplačno prejmete tudi Opel FlexCare podaljšano jamstvo in asistenco za 2+3 leti ali do 150.000 km.

Primer informativnega izračuna finančnega lizinga na dan 22.02.2023 za vozilo Opel Movano Van L1H1 (3.5t) 2.2 litrski dizelski motor (88kW/120KM) s Start Stop in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ob nakupu na Opel financiranje; maloprodajna cena z DDV je 30.090,00 EUR in velja ob nakupu na Opel financiranje; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 220 EUR pri pologu v višini 41,35% in ročnosti 72 mesecev; EOM na dan 22.02.2023 znaša 10,7132% in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR, financirana vrednost 1.2205,1 EUR; skupni znesek za plačilo 15.840,00 EUR; stranka v primeru Opel financiranja prejme tudi jamstvo FlexCare jamstvo in asistenca za dobo 2+3 leti (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 150.000 km. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Opel. Pridržujemo si pravico do spremembe. Slika je simbolna.
 
 Vse informacije na teh spletnih straneh so zgolj informativne narave. Vsled nepredvidljivih razmer na trgu surovin, elektronskih komponent in energije, je cena vozila zgolj informativne narave in zanjo proizvajalec, uvoznik in trgovec ne nudijo pravno zavezujočega jamstva. Končna cena vozila za izbrano vozilo se oblikuje ob dobavi vozila v skladu s takrat veljavnim maloprodajnim cenikom in prodajnimi pogoji. Vse podrobnejše informacije o končni ceni vozila in dobavnem roku, v kolikor se stranka ne odloči za vozilo iz zaloge, ter izhajajoče možnosti in pravice stranke so navedene na pogodbi, ki jo stranka sklene z izbranim Oplovim pooblaščenim trgovcem. Stranka ima v primeru, da je cena vozila, veljavna v času izdobave, višja od tiste, navedene v sklenjeni pogodbi, ali ko čas dobave vozila bistveno odstopa od informativnega roka dobave navedenega v pogodbi, možnost in pravico odstopiti od pogodbe in do vračila vplačane are.