Skip To Content
Glasbeni dogodek v živo

Ne običajna izkušnja od začetka

Manj dela doma in več plesa doma. Naj najboljši evropski dj-ji napolnijo tvojo sobo z ritmom – to omogočata defected records in Opel Mokka

9. aprila smo naelektreni prihod nove Opel Mokke pospremili z ne običajno izkušnjo. Opel se je povezal z Defected Records – najvplivnejšo britansko založbo house glasbe vseh časov, ki vso pozornost namenja najboljšim house skladbam, izvajalcem in festivalom. Skupaj smo gostili virtualno plesno zabavo s šestimi najbolj iskanimi evropskimi DJ-ji, ki so šest ur skrbeli za razbeljeno vroče ritme iz Londona, Marseillesa, Chicaga, Berlina in našega domačega Rüsselsheima. Če ti ni uspelo biti z nami, preprosto klikni spodnjo povezavo in predvajaj ne običajno izkušnjo od začetka.

Za kaj gre pri res ne običajni izkušnji?

Pisana družba ljudi z vseh koncev, tesno povezanih med sabo
Izjemna virtualna plesna zabava je ne običajni značaj Opel Mokke povezala z vodilom Defected Records, da smo v naši hiši vsi enakopravni.  S pretočnim predvajanjem v živo s šestih lokacij po vsem svetu je ne običajna izkušnja poskrbela za šest ur mednarodnih klubskih uspešnic, ki jih je vrtelo šest vrhunskih DJ-jev iz Defected Records.

Ne običajno partnerstvo

Kaj povezuje Defected Records in Opel Mokko?

Na svetu je že več kot preveč običajnega, tudi če je novo. Ko smo izdelali drzno in čisto novo Mokko, je bilo jasno, da običajnost zagotovo ne sodi med njene lastnosti. Povezali smo se s sorodnim dušami, ki jim ni do običajnosti – in srečali Defected Records.

 

Mokka je osredotočena na tehnologije ter na drzno in čisto oblikovanje. In na ne običajnost. Nihče ne more tega bolje sporočiti svetu kot mojstri najdrznejših beatov in najčistejše energije plesišča, združeni v instituciji britanske house glasbe Defected Records.

Kako se je začelo in kam nas je pripeljalo

To je novo jutro, to je nov dan
Prvi namig za ne običajno izkušnjo je bilo Oplovo z energijo nabito sodelovanje z Defected Records pri televizijskem oglasu za novo Mokko. Kombinacija najboljšega od včeraj in danes, izjemno čustvena, eksplozivna predelava klasike Nine Simone Feeling Good je bila idealna glasbena podlaga za Mokko: zabavna, mladostna, električna in inovativna v vseh pogledih. Predvajanja na Spotifyju se še kar množijo in ustvarjajo vzdušje za celotno Mokkino kampanjo in tvojo lastno ne običajno izkušnjo.

Zasedba

London. Marseille. Berlin. Chicago. Rüsselsheim

Šest najslavnejših imen v svetu house glasbe je zabavalo globalno občinstvo ljubiteljev žuranja in glasbenih sladokuscev. Spoznaj mojstre ritmov in si oglej vrhunce njihovega pečata na ne običajni izkušnji.

Melvo Baptiste (London)

Sijaj dobrih časov

Melvo se je rodil v glasbeno-plesni dinastiji, kjer je odraščal ob izbrani kombinaciji soula, funka in disca, zato ve, kako spraviti zabavo v tek. Je ustanovni član fenomena Glitterbox, ki združuje več kot 40 radijskih postaj in redno zatrese prizorišče na festivalih po vsem svetu. Na londonskem sedežu Defected Records se nam je pridružil kot gostitelj in prvi DJ te ne običajne izkušnje. 

 

“To je bil res fantastičen dogodek, užival sem v sodelovanju z Oplom. Upam, da je bila virtualna zabava za gledalce zabavna prav tako, kot je bila za nas ustvarjalce.”— Melvo Baptiste 

Ogled na Youtubu

Folamour (Marseille)

Zbujanje ob sončnem zahodu
Folamour se je izstrelil na sceno s svojim prvim miksom leta 2015, nato je ustanovil svojo lastno založbo in leta 2017 izdal svoj prvi album Umami. Francoski DJ začini svoj disco z grobim house groovom, čiste klubske vibracije zalije z umirjenim soulom, vse pa nas je iz karantene vrgel na noge z naborom ritmov Riviera ob sončnem zahodu v Le Baou de Marseille. Predvajaj izbor njegovih uspešnic in si oglej ta vrhunski nastop.
Ogled na Youtubu

Sam Divine (London)

Zrušimo rezidenco defected

Od vrtenja glasbe v mamini lopi do vladanja največjim klubom in festivalom na svetu – Sam Divine je diva britanske house scene. Sam Divine je odraščala z Defected Records in skrbela za zabavo v klubih Pacha, Mambo, Amnesia, Eden in Ushuaïa na Ibizi, z nami pa je bila v drugem setu te ne običajne izkušnje neposredno s sedeža Defected Records.

 

“Vabilo, da postanem del sodelovanja med Defected in Oplom, je bilo super noro! V trenutni situaciji je glasba resnično pomembna, da se uspešno prilagodimo in premagamo vse ovire! Opel nas pelje v pravo smer.”— Sam Divine 

Ogled na Youtubu

Purple Disco Machine (Berlin)

Berlinski beat se je vrnil
Nemški DJ Purple Disco Machine ima zasluge za neštete remikse uspešnic oboževalcev najvišje kategorije, kot so Lady Gaga, Dua Lipa, Gorillaz in Jamiroquai. Ker naelektri vsak seznam skladb, ki se ga loti, nas je navdušil kot eden glavnih izvajalcev na ne običajni izkušnji. Oglej si vrhunce njegovega nastopa z ekskluzivnim naborom drznih in čistih beatov v berlinski noči.
Ogled na Youtubu

Gorgon City (London x Chicago)

Vsak city je Gorgon City

Gorgon City sta postala glasbeni superzvezdi z edinstveno mešanico z basom začinjenega housa. Kye in Matt ostajata zvesta britanskim garažnim koreninam in slovita po kombinaciji svetlih vokalov na podlagi temnih tropskih ritmov. S pulzirajočimi basovskimi linijami in disco ritmom sta poskrbela za dvojno dozo zabave na ne običajni izkušnji prek čezatlantske povezave, ki zagotavlja najboljše iz obeh svetov.

 

“Res je užitek prispevati svoj pečat tako osupljivemu sodelovanju in dogodku. Nastopi za Defected so nama bili vedno v veselje in z razvojem najinega dela sva zelo zadovoljna. Zasedba je fantastična in res sva počaščena!”— Gorgon City 

Ogled na Youtubu

Ferreck Dawn (Rüsselsheim)

Klasika v hipu

Konec mora biti vrhunski. Ferreck Dawn je poskrbel za epski finale te ne običajne izkušnje iz Oplove garaže klasičnih modelov v Rüsselsheimu v Nemčiji. Ker slovi po tem, da hišo zatrese do temeljev, smo ga pripeljali domov, da odpihne streho.

 

Upamo, da smo z neobičajno svečanostjo z novo Opel Mokko vse od sedeža Defected Records v Veliki Britaniji do Oplovega sedeža v osrčju Nemčije poskrbeli za obilo zabave in se kmalu vidimo na testni vožnji v tvojem mestu. Rezerviraj si čas in se naroči na testno vožnjo! 

Ogled na Youtubu

Upamo, da smo z neobičajno svečanostjo z novo Opel Mokko vse od sedeža defected records v veliki britaniji do oplovega sedeža v osrčju nemčije poskrbeli za obilo zabave in se kmalu vidimo na testni vožnji v tvojem mestu. Rezerviraj si čas in se naroči na testno vožnjo!