Skip To Content
Psom prijazni

Psom prijazni

Opel je prva avtomobilska znamka v Sloveniji, ki v svoje salone poleg lastnikov sprejema tudi njihove pse, za njihovo dobro počutje pa poskrbimo z opremo posebnih kotičkov in s priboljški. Projekt Psom prijazni smo predstavili l. 2015; takrat je v Sloveniji imelo psa že vsako tretje gospodinjstvo.

Vsak pes na svoj način doživlja vožnjo v avtomobilu. Medtem ko se nekateri počutijo odlično, drugim vožnja predstavlja velik stres. Pomembno je, da lastniki poskrbite za njihov varen prevoz, saj je varnost za vse udeležence v vožnji na prvem mestu.
V naših salonih niso dobrodošli le kužki tistih družin, ki se zanimajo za nakup novega vozila ali v primeru obiska Oplove servisne delavnice. Vabljeni so vsi mimoidoči kužki, ki potrebujejo prostor za počitek, vodo za žejo in prigrizek za dodatno energijo!

Opel in zavetišče Ljubljana

Leta 2022 smo obeležili desetletnico sodelovanja z Ljubljanskim živalskim vrtom, ki ga Opel, s svojo zavezo k odgovornosti do okolja, v katerem deluje, podpira z voznim parkom vozil Combo (3) in Movano (1) ter tako ZOO in Zavetišču Ljubljana omogoča oskrbo in transport živali.

 

V Zavetišču Ljubljana smo odprli tudi Oplov kotiček, kjer v polovici avtomobila demonstriramo varen prevoz psa in z opisnimi tablami opozarjamo na pomembne točke, ki jih morajo poznati lastniki psov.