Skip To Content
Pregled

Combo N1

Z 4.000 € popusta in še 2.000 € prihranka ob nakupu na Opel Financiranje

Idealno ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Combo N1, ki udobje in uporabnost osebnega vozila združuje s profesionalnim tovornim prostorom gospodarskega vozila, je idealen za obrtnike in podjetja vseh velikosti. Je trdoživ in praktičen, hkrati pa je vsestransko uporaben za udobno namestitev do petih oseb.


Strokovnjak za posel

Kabina modela Combo N1 združuje funkcionalnost in preprosto uporabo. Panoramsko strešno okno s stropnim predalom poskrbi, da celotna ekipa udobno potuje v prostorni in svetli kabini. Pri nameščenih 5 sedežih je za pregradno mrežo do 983 litrov prostora. Robustna kovinska pregradna mreža omogoča prevoz težkega tovora, ki je varno ločen od potnikov.

Odlično povezani

Informacijski sklop za voznika in multimedijski sistem Navi Pro poskrbita za učinkovitejšo vožnjo. Svojo logistiko dvignite na višjo raven z navigacijskimi storitvami v živo in celovito aplikacijo Apple CarPlayTM ali Android AutoTM, ki omogoča, da dva pametna telefona hkrati povežete prek 20,32-cm (8") zaslona na dotik. 

Popolnoma opremljena kabina

Notranjost odlikuje drzno in čisto oblikovanje dobro organiziranega in intuitivnega prostora, ki služi tudi kot povezana mobilna pisarna za delo na poti. Combo N1 je na voljo s prostorom za petčlansko ekipo s praktično zadnjo klopjo, deljeno v razmerju 40/60, ali s tremi posameznimi zadnjimi sedeži za ekipe in tovore vseh velikosti.

Models

Prihodnost je električna

Ste pripravljeni na preklop?

FlexCare

Opel FlexCare

Keep that good feeling with Opel FlexCare! FlexCare is a convenient all-in-one program for your peace of mind. We offer individual packages that include Roadside Assistance, Extended Warranty and Service coverage. 

 

Have a look at our FlexCare packages and flexibly choose the level of coverage!

Odkrijte še več

Pridobite ključne informacije in sestavite svoj avto.