Ponudbe

PONUDBA NOVIH VOZIL OPEL.

Odlične ponudbe za odlične avtomobile.

 

Oglejte si naše najnovejše ponudbe vozil. Odkrijte lažje načine za nakup svojega Opla, prihranite in se pozanimajte o posebnih ponudbah in akcijah.

OPEL FINANCIRANJE.

OPEL FINANCIRANJE

ALI KAKO ŠE PREPROSTEJE DO VAŠEGA NOVEGA OPLA.

JAMSTVO ZADOVOLJSTVA.

JAMSTVO ZADOVOLJSTVA.

Všeč vam bo! Če ne, ga pripeljite nazaj.

Prepričani smo, da bo vaš novi OPEL zadostil vašim pričakovanjem, še več, prepričani smo, da ga boste vzljubili. Prav zato vam samo OPEL nudi zajamčeno zadovoljstvo. Če z novim vozilom ne boste našli skupnega jezika, ga lahko v 30 dneh ali po manj kot 2.000 prevoženih km pripeljete nazaj, mi pa vam vrnemo kupnino vozila.

 

Jamstvo zadovoljstva s povratnim odkupom velja za vsa nova, nepoškodovana osebna vozila Opel, za katera je od izročitve novega vozila kupcu minilo manj kot 30 dni oziroma je bilo z vozilom prevoženih manj kot 2000 km – katerikoli pogoj je prvi izpolnjen. Za več informacij povprašajte Opel partnerja.

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

ZANESLJIVO NEMŠKO ORODJE ZA PRAVE MOJSTRE.

NOVA OPEL GOSPODARSKA VOZILA ŽE OD 179 EUR + DDV NA MESEC. 

Primer informativnega izračuna finančnega leasinga za vozilo Opel Combo Van Enjoy L1, 1.2-litrski bencinski motor (81kW/110KM) s Start/Stop in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom - mesečno odplačevanje: maloprodajna cena brez DDV in stroškov priprave vozila ter z vključenim popustom (v ceni je obračunanih 2.348,96 EUR popusta brez DDV v primeru nakupa na podjetje) je 13.898,57 EUR; mesečni obrok je 179 EUR brez DDV pri pologu v višini 23,38% in ročnosti 72 mesecev; plačilo DDV v višini 3.057,69 EUR ob sklenitvi financiranja (možnost odloga plačila 90 dni); EOM 6,6264%, financirana vrednost 10.648,57 EUR brez DDV; skupni znesek za plačilo 12.888,00 EUR brez DDV. Več informacij je na voljo na www.opel.si ali pri pooblaščenih Opel trgovcih. Pridržujemo si pravico do spremembe. Slika je simbolna. WAE CEE Kft, Szabadság utca 117, Madžarska. 

LOGISTIKA, TRANSPORT, DISTRIBUCIJA?

V naši ponudbi Oplovih gospodarskih vozil najdete vse: furgone, dostavnike z dvojno kabino, šasije s kabino, tovarniške nadgradnje in vozila za posebne namene uveljavljenih dobaviteljev.

PRAKTIČNOST IN VSESTRANSKOST.

Trpežni, nadvse praktični in izjemno vsestranski Combo Cargo z lahkoto prevaža tako potnike kot blago. To je vaš idealni poslovni partner.

NAJVIŠJI PROFESIONALNI STANDARDI.

Brezhibna skladnost z optimiziranim delovnim procesom, brezkompromisni značaj in vožnja brez emisij je le nekaj lastnosti novega Vivara-e. Zanesljivo nemško orodje,  idealen tako za urbana okolja kot za dolge vožnje, baterije za doseg do 330 km.

NAJVEČJI V DRUŽINI.

Močan in zanesljiv z vrhunskim udobjem za voznika. Na voljo je v izvedbah z različno opremo in ga je možno preprosto prilagoditi vsem vašim zahtevam za poslovanje.