Skip To Content
Opel Mokka

Opel Mokka

Zaslužite si več! Več drznosti, samozavesti in individualnosti

Opel Mokka že za 170 EUR na mesec ob nakupu na Opel financiranje ter podaljšanim jamstvom in asistenco Flex Care.
Finančni leasing po vaši meri

OPEL FINANCIRANJE je finančni leasing, ki ga prilagodimo vašim željam in finančnim zmožnostim ter tako poskrbimo za še preprostejši nakup novega vozila OPEL.

 

Dodatna prednost nakupa s pomočjo storitve OPEL FINANCIRANJE so tudi ugodnosti, s katerimi je novi OPEL za vas še dostopnejši.

 

OPEL financiranje v Sloveniji zagotavlja SKB Leasing d. o. o.

 
Opel FlexCare za breskrbno vožnjo
Da boste lahko uživali v brezskrbni vožnji z novim OPLOM, smo ugodnostim, ki jih prejmete ob nakupu na OPEL financiranje, dodali še storitev FlexCare jamstva in asistence. Le-ta dvoletni tovarniški garanciji dodaja še 2 leti jamstva (oz. do 120.000 km, kar nastopi prej) z vključeno asistenco na cesti. Navedeni FlexCare paket jamstva in asistence prejmete brezplačno ob nakupu vašega novega vozila na Opel financiranje. Celoviti program tako poskrbi, da boste v vožnji lahko bolj uživali in manj skrbeli.
 
Jamstvo zadovoljstva
Prepričani smo, da bo vaš novi OPEL zadostil vašim pričakovanjem. Še več, prepričani smo, da ga boste vzljubili. Zato vam zanj nudimo Garancijo povratnega odkupa: če z novim vozilom ne bi bili zadovoljni, ga lahko v 30 dneh ali po manj kot 2.000 prevoženih km pripeljete nazaj, mi pa vam vrnemo kupnino.