Skip To Content
Električna gospodarska vozila

Električna gospodarska vozila

Combo-e Van

Že od 26.733 € + DDV

Combo-e Van Oplove poslovne izkušnje združuje z natančnim inženiringom, saj je povsem električno gospodarsko vozilo z optimalno učinkovitostjo in brezkompromisno e-mobilnostjo. Kljub kompaktnemu profilu ima Combo-e Van velik prostor za tovor, ki meri 4,4 m³, dopolnjujejo pa ga vrhunske funkcije za upravljanje tovora, kot je sistem za prevoz daljših predmetov FlexCargo®.

Vivaro-e Van

Že od 34.903 € + DDV

Opel Vivaro-e je vrhunska izbira za podjetja z najvišjimi profesionalnimi standardi, ki zahtevajo, da se njihova vozila brezhibno vključijo v optimiziran delovni proces. Vivaro-e je z brezkompromisnim značajem in vožnjo brez emisij idealen za mestno okolje in daljše vožnje, na voljo je v treh dolžinah in z dvema kapacitetama baterije za doseg do 330 km (po WLTP).1

1 Poraba energije (kombinirano) 23,3–29,5 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 230 km do 330 km (odvisno od vgrajene opreme).***

Cena velja za Combo Van z električnim motorjem (100kW/136KM), 50kWh baterijo in avtomatskim menjalnikom. Ponudba velja le za omejeno količino vozil.

 

Cena velja za Vivaro Van L z električnim motorjem (100kW/136KM), 75kWh baterijo in avtomatskim menjalnikom. Ponudba velja le za omejeno količino vozil.