NIZ STOPNIČK SE NADALJUJE

ŽELEZNIKI, 29.-30.6.2018

Po tretjem reliju sezone, in hkrati tudi prvi polovici sezone državnega prvenstva, naša posadka pridobiva na kilometrini in izkušnjah na slovenskih dirkaških tleh. V Železnikih smo zopet osvojili srebro v diviziji, ki pa smo mu dodali še 4.mesto v državnem prvenstvu in 5.mesto skupno med 54 prijavljenimi posadkami. Po desetih hitrostnih preizkušnjah, ki so se odvijale na skoraj 100 kilometrski trasi, naša posadka ni imela težav in verjamemo, da bo tako tudi na 5. Reliju Nova Gorica, ki se bo odvijal 7. in 8. septembra.

STOPNIČKE ZA POSADKO TUDI V VELENJU

VELENJE, 25.-26.5.2018

Po stopničkah na prvem reliju sezone, smo na drugem stopili še eno višje. Posadka Novak/Ocvirk z vozilom ADAM R2, se je na 33. Fuchs Rally Velenje uvrstila na odlično drugo mesto v diviziji, četrto mesto v državnem prvenstvu in sedmo mesto skupno. Tokrat je imela posadka za seboj 12 hitrostnih preizkušenj na več kot 100 kilometrih in prvo manjšo poškodbo vozila, katero pa so brez težav odpravili med kratkim postankom v servisni coni. Naš ADAM R2 in fantje so se zopet odrezali odlično in mi že komaj čakamo naslednji reli v Železnikih (29.-30.6.).

 

PRVI RELI LETOŠNJE SEZONE PRINESEL STOPNIČKE

VIPAVSKA DOLINA, 21.-22.4.2018

Na prvem reliju letošnje sezone v Vipavski dolini se je naša posadka odrezala odlično. Tim Novak in Uroš Ocvirk sta si pripeljala tretje mesto v diviziji, šesto mesto v državnem prvenstvu ter deveto mesto skupno med posadkami iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Avstrije, Nemčije in Madžarske. Posadka, ki je prvič vozila na omenjenem reliju, se je preizkusila na kar desetih hitrostnih preizkušnjah na skoraj 90 kilometrih. Na dobre uvrstitve smo izjemno ponosni tudi pri Opel Slovenija, saj se je pri vsem skupaj dobro odrezal tudi naš ADAM R2.


VRNITEV HITRIH IN DRZNIH

V letošnjem letu smo se kot ekipa Opel pridružili slovenskemu državnemu prvenstvu v reliju. Ekipo sestavljajo Tim Novak kot voznik, Uroš Ocvirk na sovoznikovem sedežu, mentor celotne ekipe Miran Kacin z moštvom IK Sport ter za nas najbolj pomemben del ekipe Oplov ADAM R2. Vsi člani ekipe imajo vsak na svojem področju veliko izkušenj, tako iz tujine kot iz domačih dirk. Verjamemo, da imamo zmagovalno kombinacijo, o kateri se bo še govorilo. Prva dirka bo že zelo kmalu in sicer tretji vikend aprila v Vipavski dolini.