Glasbeni dogodek v živo

NE OBIČAJNA IZKUŠNJA OD ZAČETKA.

Manj dela doma in več plesa doma. Naj najboljši evropski DJ-ji napolnijo tvojo sobo z ritmom – to omogočata Defected Records in Opel Mokka.

9. aprila smo naelektreni prihod nove Opel Mokke pospremili z ne običajno izkušnjo. Opel se je povezal z Defected Records – najvplivnejšo britansko založbo house glasbe vseh časov, ki vso pozornost namenja najboljšim house skladbam, izvajalcem in festivalom. Skupaj smo gostili virtualno plesno zabavo s šestimi najbolj iskanimi evropskimi DJ-ji, ki so šest ur skrbeli za razbeljeno vroče ritme iz Londona, Marseillesa, Chicaga, Berlina in našega domačega Rüsselsheima. Če ti ni uspelo biti z nami, preprosto klikni spodnjo povezavo in predvajaj ne običajno izkušnjo od začetka.

ZA KAJ GRE PRI RES NE OBIČAJNI IZKUŠNJI?

Pisana družba ljudi z vseh koncev, tesno povezanih med sabo.
Izjemna virtualna plesna zabava je ne običajni značaj Opel Mokke povezala z vodilom Defected Records, da smo v naši hiši vsi enakopravni.  S pretočnim predvajanjem v živo s šestih lokacij po vsem svetu je ne običajna izkušnja poskrbela za šest ur mednarodnih klubskih uspešnic, ki jih je vrtelo šest vrhunskih DJ-jev iz Defected Records.

NE OBIČAJNO PARTNERSTVO.

Kaj povezuje Defected Records in Opel Mokko?

Na svetu je že več kot preveč običajnega, tudi če je novo. Ko smo izdelali drzno in čisto novo Mokko, je bilo jasno, da običajnost zagotovo ne sodi med njene lastnosti. Povezali smo se s sorodnim dušami, ki jim ni do običajnosti – in srečali Defected Records.

 

Mokka je osredotočena na tehnologije ter na drzno in čisto oblikovanje. In na ne običajnost. Nihče ne more tega bolje sporočiti svetu kot mojstri najdrznejših beatov in najčistejše energije plesišča, združeni v instituciji britanske house glasbe Defected Records.

KAKO SE JE ZAČELO IN KAM NAS JE PRIPELJALO.

To je novo jutro, to je nov dan.
Prvi namig za ne običajno izkušnjo je bilo Oplovo z energijo nabito sodelovanje z Defected Records pri televizijskem oglasu za novo Mokko. Kombinacija najboljšega od včeraj in danes, izjemno čustvena, eksplozivna predelava klasike Nine Simone Feeling Good je bila idealna glasbena podlaga za Mokko: zabavna, mladostna, električna in inovativna v vseh pogledih. Predvajanja na Spotifyju se še kar množijo in ustvarjajo vzdušje za celotno Mokkino kampanjo in tvojo lastno ne običajno izkušnjo.

ZASEDBA.

London. Marseille. Berlin. Chicago. Rüsselsheim.

Šest najslavnejših imen v svetu house glasbe je zabavalo globalno občinstvo ljubiteljev žuranja in glasbenih sladokuscev. Spoznaj mojstre ritmov in si oglej vrhunce njihovega pečata na ne običajni izkušnji.

Upamo, da smo z neobičajno svečanostjo z novo Opel Mokko vse od sedeža Defected Records v Veliki Britaniji do Oplovega sedeža v osrčju Nemčije poskrbeli za obilo zabave in se kmalu vidimo na testni vožnji v tvojem mestu. Rezerviraj si čas in se naroči na testno vožnjo!

REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO