Glasbeni dogodek v živo

PRIDRUŽI SE NE OBIČAJNI IZKUŠNJI.

Manj dela doma in več plesa doma. Zabava prihaja na tvoje domače plesišče, zagotavljata jo Defected Records in Opel Mokka.

Pridruži se povsem ne običajnemu dogodku, s katerim praznujemo prihod nove Opel Mokke. Opel tokrat v sodelovanju z Defected Records – najvplivnejšo založbo britanske house glasbe vseh časov, ki vso pozornost namenja najboljšim house skladbam, izvajalcem in festivalom. Skupaj gostita virtualno plesno zabavo s šestimi najbolj iskanimi evropskimi DJ-ji, ki bodo s šestih posebnih prizorišč šest ur vrteli najbolj vročo glasbo. Prijavi se na ne običajno izkušnjo s pretočnim predvajanjem 9. 4. 2021 od 19.00h naprej in se pridruži več kot trem milijonom ljubiteljev klubske glasbe prek YouTuba, Facebooka in Twitcha. 

  

Pridi, pridruži se programu in pusti vse običajno pred vrati.

ZA KAJ GRE PRI NE OBIČAJNI IZKUŠNJI?

Pisana družba ljudi z vseh koncev, tesno povezanih med sabo.
Pripravi se na izjemno virtualno plesno zabavo, ki bo ne običajni značaj Opel Mokke povezala z vodilom Defected Records, da smo v naši hiši vsi enakopravni. S pretočnim predvajanjem v živo s šestih lokacij po vsej Evropi bo neobičajna izkušnja poskrbela za šest ur mednarodnih klubskih uspešnic, ki jih bo vrtelo šest vrhunskih DJ-jev iz Defected Records. Pridruži se in pusti, da te prevzame beat.

NE OBIČAJNO PARTNERSTVO.

Kaj povezuje Defected Records in Opel Mokko?

Na svetu je že več kot preveč običajnega, tudi če je novo. Ko smo izdelali drzno in čisto novo Mokko, je bilo jasno, da običajnost zagotovo ne sodi med njene lastnosti. Povezali smo se s sorodnim dušami, ki jim ni do običajnosti – in srečali Defected Records.

 

Mokka je osredotočena na tehnologije ter na drzno in čisto oblikovanje. In na ne običajnost. Nihče ne more tega bolje sporočiti svetu kot mojstri najdrznejših beatov in najčistejše energije plesišča, združeni v instituciji britanske house glasbe Defected Records.

KAKO SE JE ZAČELO IN KAM NAS PELJE.

To je novo jutro, to je nov dan.
Prvi namig za ne običajno izkušnjo je bilo Oplovo z energijo nabito sodelovanje z Defected Records pri televizijskem oglasu za novo Mokko. Kombinacija najboljšega od včeraj in danes, izjemno čustvena, eksplozivna predelava klasike Nine Simone Feeling Good je bila idealna glasbena podlaga za Mokko: zabavna, mladostna, električna in inovativna v vseh pogledih. Predvajanja na Spotifyju se še kar množijo in ustvarjajo vzdušje za celotno Mokkino kampanjo in tvojo lastno ne običajno izkušnjo.

ZASEDBA.

London. Marseille. Berlin. Chicago. Rüsselsheim.

Za vrhunske žurerske vibracije na tej NE OBIČAJNI IZKUŠNJI smo priskrbeli zvok in sliko iz vse Evrope, z druge strani Atlantika in iz naše lastne dnevne sobe.

MELVO BAPTISTE (London)

SIJAJ DOBRIH ČASOV
Melvo se je rodil v glasbeno-plesni dinastiji, kjer je odraščal ob izbrani kombinaciji soula, funka in disca, zato ve, kako spraviti zabavo v tek. Je ustanovni član fenomena Glitterbox, ki združuje več kot 40 radijskih postaj in redno zatrese prizorišče na festivalih po vsem svetu. Počaščeni smo, da se nam bo Melvo na londonskem sedežu Defected Records pridružil kot gostitelj in prvi DJ te Ne običajne izkušnje.

FOLAMOUR (Marseille)

ZBUJANJE OB SONČNEM ZAHODU

Folamour se je izstrelil na sceno s svojim prvim miksom leta 2015, nato je ustanovil svojo lastno založbo in leta 2017 izdal svoj prvi album Umami.

Folamour začini svoj disco z grobim house groovom, čiste klubske vibracije zalije z umirjenim soulom, vse pa nas bo iz karantene vrgel na noge z naborom ritmov Riviera ob sončnem zahodu v Le Baou de Marseille.

SAM DIVINE (London)

ZRUŠIMO REZIDENCO DEFECTED
Od vrtenja glasbe v mamini lopi do vladanja največjim klubom in festivalom na svetu – Sam Divine je diva britanske house scene. Sam Divine je odraščala z Defected Records in skrbela za zabavo v klubih Pacha, Mambo, Amnesia, Eden in Ushuaïa na Ibizi, zato imamo veliko srečo, da bo z nami v drugem setu te Ne običajne izkušnje neposredno s sedeža Defected.

PURPLE DISCO MACHINE (Berlin)

BERLINSKI BEAT SE JE VRNIL
Purple Disco Machine ima zasluge za neštete remikse uspešnic oboževalcev najvišje kategorije, kot so Lady Gaga, Dua Lipa, Gorillaz in Jamiroquai. Ker naelektri vsak seznam skladb, ki se ga loti, smo navdušeni, da bo eden glavnih izvajalcev na Ne običajni izkušnji. Pridružite se mu v prestolnici, kjer bo z ekskluzivnim naborom drznih in čistih beatov ogrel berlinsko noč v The Weekend Clubu.

GORGON CITY (London x Chicago)

VSAK CITY JE GORGON CITY
Gorgon City sta postala glasbeni superzvezdi z edinstveno mešanico z basom začinjenega housa. Kye in Matt ostajata zvesta britanskim garažnim koreninam in slovita po kombinaciji svetlih vokalov na podlagi temnih tropskih ritmov. S pulzirajočimi basovskimi linijami in disco ritmom prinašata dvojno dozo zabave na Ne običajni izkušnji prek čezatlantske povezave, ki zagotavlja najboljše iz obeh svetov.

FERRECK DAWN (Rüsselsheim)

KLASIKA V HIPU

Konec mora biti vrhunski. Ferreck Dawn bo poskrbel za epski finale te Ne običajne izkušnje iz Oplove garaže klasičnih modelov v Rüsselsheimu v Nemčiji. Ker slovi po tem, da hišo zatrese do temeljev, smo ga pripeljali domov, da odpihne streho.

Upamo, da ste se zabavali na Ne običajni svečanosti z novo Opel Mokko vse od sedeža Defected Records v Veliki Britaniji do Oplovega sedeža v osrčju Nemčije in se kmalu vidimo na testni vožnji blizu vas.