Pregled

OPEL MOKKA-E.       NAJBOLJŠI NEMŠKI AVTO.

DRZNA & ČISTO ELEKTRIČNA.

Nova Mokka-e

Drzna, pristna vizija oblikovanja in tehnologije dobiva svojo končno podobo, ste pripravljeni preizkusiti izzivalno čist pristop, ki zagotavlja povsem novo raven vožnje? Odkrijte povsem novo električno Mokko-e.

IZSTOPAJTE IZ MNOŽICE Z MOKKO-e.

VTISNITE OSEBNI PEČAT SVOJI MOKKA-e.

MOKKA V PREVERJENI RESNIČNOSTI

Želite izkusiti Mokko od blizu in videti, kako se prilega vašemu svetu? Z Mokka AR filtrom lahko, kar iz udobja vašega kavča, raziskujete njeno progresivno oblikovanje, ki obrača glave. Vse, kar potrebujete, je pametni telefon in malo domišljije. Z uporabo AR filtra, lahko Mokko postavite praktično pred vaš dom ali najljubšo kavarno, se sprehodite po njej in poiščete prijatelja, ki vas bo z njo fotografiral. Oglejte si jo zdaj in ne pozabite označiti @OpelSI!

DRZNA NOVA SMER. ČISTA ELEKTRIKA.

SAMOZAVEST VELIKEGA DOSEGA.

Tehnologija baterij naslednje generacije zagotavlja svobodo voženj, dolgih do 322 km po WLTP1 s samo enim polnjenjem.

 

1 Predhodni podatki

 
NAUČITE SE KAR NAJBOLJE IZKORISTITI DOSEG
MANJ ČAKANJA, VEČJA STORILNOST.

Polnite hitro, čisto in priročno doma ali na poljubni javni polnilnici. Zagotovite si do 80 % dosega v samo 30 minutah* in izkoristite prilagodljive možnosti za polnjenje Mokke-e, ki omogočajo samozavest in zmogljivost na vsaki poti.

 

*Teoretična vrednost, izračunana na osnovi predhodnega podatka o dosegu 322 km po WLTP***. Na hitri polnilnici z enosmernim tokom (DC) (100 kW). Enakovrednost polnjenju prazne baterije. Čas polnjenja se lahko razlikuje glede na vrsto in moč polnilne postaje, zunanjo temperaturo in temperaturo baterije.

 
SPOZNAJTE MOŽNOSTI ZA POLNJENJE
PREDNOSTI VOŽNJE BREZ EMISIJ.
Poslovite se od cen goriva in nezmanjšanih dajatev za vozila in uporabo cest. Pozdravite minimalne stroške vzdrževanja in uporabe, državne subvencije in možnosti finančne pomoči za domačo polnilno postajo. 
ODKRIJTE MOŽNOST FINANČNE POMOČI ZA ZASEBNO POLNILNO POSTAJO (ZIDNO OMARICO)

VODILNE ZNAČILNOSTI V TEM RAZREDU.

NAPOLNITE

Srce Mokke-e je zmogljiva litij-ionska baterija s kapaciteto 50 kWh. 216 celic z visoko gostoto energije in naprednim upravljanjem toplote zagotavlja dolgo življenjsko dobo in velik doseg, ki ga še poveča izpopolnjeno regenerativno zaviranje.

 

Takoj ko med vožnjo odmaknete stopalo s stopalke za pospeševanje, sistem regenerativnega zaviranja zajame kinetično energijo med zaviranjem in jo pretvori v večji doseg. Če izberete najvišjo nastavitev (način B), lahko večino vsakodnevnih voženj opravite brez uporabe običajnih zavor, kar dodatno zmanjša obrabo in z njo povezane stroške vzdrževanja.

 
NAELEKTRENA ZMOGLJIVOST
100-odstotni električni pogonski sklop ima trenutno 260 Nm v hipu razpoložljivega navora. Lahki sinhroni elektromotorji s trajnim magnetom in močjo 100 kW (136 KM) so idealno usklajeni in nastavljeni za obvladovanje ozkih mestnih ulic in prostranih avtocest z lahkotno samozavestjo in okretnostjo.  
MOČNA IN TIHA
Mokka-e je zasnovana za obvladovanje vrveža sodobnega sveta. V njeni čisti, prostorni in zvočno izolirani kabini se boste med vsako vožnjo tudi sami napolnili z energijo, saj boste imeli čas in prostor, da prisluhnete sebi ali se resnično prepustite glasbi. 
IZBERITE SVOJ NAČIN VOŽNJE
Mokka-e se prilagaja vašemu načinu vožnje in omogoča izbiro voznih načinov Sport, Eco in Normal – vsak med njimi pa prilagodi široko paleto sistemov vozila, na primer odzivnost stopalk, pomoč servovolana in hlajenje. Način Sport poudari vozno dinamiko, Eco zagotavlja varčnost, Normal vzpostavi ravnotežje med obema.  
NADZOR PODATKOV VOZILA
Napredni senzorji in sistemi za nadzor podatkov vozila v Mokki-e zagotavljajo intuitiven in hiter pregled voznih pogojev in porabe energije, da boste dobro obveščeni med popolnim obvladovanjem cest. 

OPLOVE STORITVE ZA ELEKTRIČNA VOZILA.

Od možnosti polnjenja do mobilnostnih storitev: Oplove storitve za električna vozila zagotavljajo prijetno in brezskrbno e-mobilnost.

NAŠA ZAVEZA VAM.

Z našimi devetimi zavezami prednosti po nakupu vozila ste lahko kot lastnik Oplovega eletričnega ali hibridnega vozila povsem brezskrbni. Od pomoči na cesti 24 ur na dan in 7 dni v tednu ter brezplačnih posodobitev programske opreme v celotnem času uporabe do jamstva za baterijo, ki traja 8 let/do 160.000 km, in prijaznih strokovnjakov z odgovori na vsa vaša vprašanja – poskrbeli smo za vse.

Obsežna servisna obljuba z 10 točkami zagotavlja enostavno in strokovno oskrbo iz vseh vidikov lastništva vozila.

1. GARANCIJA V TRAJANJU 8 LET ALI DO 160.000 KM ZA POGONSKO BATERIJO

 

2. OPLOVA POMOČ NA CESTI

Mirna vožnja 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

 

4. OPEL FLEXCARE (priporočeno)

Vključuje vse vzdrževalne postopke, dele in posebne storitve.

 

5. CERTIFICIRANA REŠITEV ZA POLNJENJE

Celovita ponudba polnilnih postaj, ki jih namestijo izbrani profesionalci.

 

6. REŠITEV ZA MOBILNOST

Različne mobilnostne rešitve, da bosta lahko nadaljevali svojo pot.

 

7. POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME V CELOTNEM ČASU UPORABE

Da boste vedno uživali v najboljši vozni izkušnji.

 

8. POLNJENJE AVTOMOBILA DO 80 %

Ob vsakem servisnem pregledu.

 

9. PREDRAČUN IN NAROČILA PREK SPLETA*

Naročite se na servis in izračunajte stroške poprodajnega postopka.

 

10. VAŠ AVTO BO ČIST OB VSAKEM OBISKU*

 

* Če je storitev na voljo.