Skip To Content
Pregled

Zafira-e Life

Od 229 € na mesec

Zafira-e Life predstavlja e-volucijo salona na kolesih in admiralsko ladjo palete različic Zafire Life z vrhunskim poslovnim udobjem, zdaj pa povsem električni pogonski sklop poskrbi še za bolj uglajene, tišje in še bolj razkošne prevoze vaših poslovnih potnikov

Značilnosti

Učinkovitost

Kombi za prevoz oseb, ki deluje brez emisij

Nova Zafira-e Life je vrhunski kombi za prevoz oseb, ki ga odlikuje učinkovitost povsem električnega vozila. Uživajte v prvorazredni prilagodljivosti in priročnosti tako v kabini kot na poti, saj vožnja brez emisij pomeni, da ima Zafira-e Life dostop v središče vsakega mesta. Na voljo je v treh dolžinah in z dvema kapacitetama baterije za doseg do 330 km ter prinaša edinstveno kombinacijo popolnega udobja in konkurenčnih stroškov uporabe.

 

Nova Zafira-e Life je obenem razkošna in nadvse varna, saj je za brezskrbno vožnjo na voljo obsežna paleta sistemov za pomoč vozniku, ki vključuje aktivno pomoč pri ohranjanju voznega pasu, nadzor voznikove utrujenosti, projekcijski zaslon, naprej usmerjeno in 180-stopinjsko vzvratno kamero ter prilagodljive ksenonske žaromete.

Prilagodljivost brez kompromisov

Po meri prilagojena vašim zahtevam

Nova Zafira-e Life je najbolj prilagodljiv, odziven in povsem električen vrhunski kombi za prevoz oseb, ki je za popolno izpolnjevanje vseh vaših želja na voljo s tremi medosnimi razdaljami – od kompaktne različice s 4,60 m do nadvse prostorne s 5,30 m.

 

Novo Zafiro-e Life z do devetimi sedeži lahko do zadnje podrobnosti prilagodite zahtevam vsakega dela in poslovnim zahtevam. Sedeže v drugi in tretji vrsti lahko pomaknete naprej ali nazaj, da prilagodite prostor za noge, preprosto pa jih tudi obrnete za razporeditev drug proti drugemu.

e-informacije

Načrtujte pot, ki vas čaka
Posebna instrumentalna plošča e-INFO v novi Zafiri-e Life vozniku sproti zagotavlja pregledno in intuitivno grafično vizualizacijo porabe goriva, dosega in polnjenja, da lahko brezskrbno in natančno načrtuje vse vožnje, ki ga čakajo čez dan.

Pripravljena na avtoceste

Peljite še dlje

Glede na to, ali pretežno vozite na krajše ali na daljše razdalje, lahko izberete baterijo za doseg do 230 ali do 330 kilometrov in si z novo Zafiro-e Life zagotovite ustrezno prilagodljivost pri vožnji brez emisij.

 

Tudi pri najdaljših vožnjah je zagotovljeno dobro počutje v kokpitu, ki je osredotočen na voznika, in je opremljen z izpopolnjenim prikazom informacij za voznika, sedežem z masažno funkcijo1 in odlično ergonomijo. Vozniki bodo cenili okretno, dinamično in prepoznavno Oplovo vozno izkušnjo z električnim navorom, ki je na voljo v hipu, in uglajenim, odločnim značajem.

 

1 Na voljo samo z usnjenim oblazinjenjem sedežev.

Udobje

E-volucija salona na kolesih

Ob vstopu potnike takoj navduši prostorna kabina nove Zafire-e Life s profesionalnim okoljem in udobjem poslovnega razreda. Na voljo je razporeditev sedežev za vsako željo, saj je dovolj prostora za do devet potnikov in njihovo prtljago, med vožnjo pa so lahko potniki celo obrnjeni drug proti drugemu.

Notranjost nove Zafire-e Life navduši tudi z vrhunskim sistemom za informacije in razvedrilo ter povezave Multimedia Navi1 s storitvami Live Navigation Services2, ki ga dopolnjuje 17,8 cm (7") zaslon na dotik. Voznik in potniki imajo preprost dostop do svoje glasbe in vsebin na pametnem telefonu – omogočata ga aplikaciji Android Auto™1,3 in Apple CarPlay™1,3.

 

Za doplačilo.

Storitve Live Navigation Services vključujejo podatke o prometu prek spleta, cene goriv, informacije o parkiriščih, spletno iskanje točk zanimanja (POI), vreme in opozorila o varnosti v prometu (v Nemčiji in Švici niso na voljo).

Združljivost in razpoložljivost določenih funkcij sta odvisni od vrste naprave in različice operacijskega sistema. Apple CarPlay™ je blagovna znamka podjetja Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah. Android Auto™ je blagovna znamka podjetja Google Inc.

Preverite dnevni Doseg svojega Zafira-e

Modeli

Business Edition

Občutek, da ste vodja.

 • Samodejno zaviranje v sili
 • Prepoznavanje prometnih znakov
 • Radio DAB Multimedia, projekcija pametnega telefona
 • 9 sedežev
 • Klimatska naprava

Business Elegance

Popeljite vaš posel do samega vrha.

 • Platišča iz lahkih kovin 43.2 cm (17” ) (dvobarvna, diamantno brušena)
 • Radio DAB Multimedia Navi, projekcija pametnega telefona
 • Elektronska dvopodročna klimatska naprava
 • Dodatna klimatska naprava zadaj
 • Voznikov in sovoznikov sedež z masažno funkcijo
 • Oblazinjenje iz usnja

Vodilne značilnosti v tem razredu

Idealno vgrajena baterija 
Energijo za povsem električni pogonski sklop brez emisij nove Zafire-e Life zagotavlja zmogljiva litij-ionska baterija s kapaciteto 75 kWh, ki omogoča doseg do 230 ali 330 km. Celice z veliko gostoto energije, napredno upravljanje toplote in uravnotežena vgradnja v podvozje ne zagotavljajo samo dolge dobe uporabe in zanesljivega dosega, temveč tudi nizko težišče za stabilno in uravnoteženo vožnjo. 
Brez hrupa
Povsem baterijski in neslišen pogonski sklop nove Zafire-e Life navduši s tiho, sproščujočo in ekstremno uglajeno vožnjo. Ne glede na to, ali se želijo vaši potniki pogovarjati ali poslušati svoje misli, bodo v kabini nove Zafire-e Life našli oazo miru na cesti. Idealno za storitve prevoza potnikov v naseljenih območjih. 
Regenerativno zaviranje
Nova Zafira-e Life vozi uglajeno – s tem ne razvaja samo potnikov, temveč zagotavlja tudi največjo učinkovitost glede energije in stroškov. Ko med vožnjo odmaknete stopalo s stopalke za pospeševanje, sistem regenerativnega zaviranja takoj začne zajemati kinetično energijo med upočasnjevanjem in jo pretvori v še večji doseg. Pri najvišji nastavitvi (način B) je možno večino krajših poti opraviti brez uporabe običajnih zavor, kar zmanjša obrabo in z njo povezane stroške vzdrževanja. 
Hitro in preprosto polnjenje
Hitro polnjenje nove Zafire-e Life poskrbi, da vašim potnikom ne bo treba čakati. Bateriji z visoko gostoto energije in kapaciteto 75 kWh zadošča samo 30 minut, da jo s poljubno javno polnilnico z močjo 100 kW napolnite do 80 % za optimalen doseg. Vgrajeni polnilnik ob priklopu na domače omrežje čez noč ali med opravili priročno zagotovi maksimalen doseg, zato je nova Zafira-e Life idealno čisto, preprosto in stroškovno učinkovito prestižno vozilo za prevoz potnikov. 
Nadzor podatkov vozila
Nadzor podatkov vozila v novi Zafiri-e Life uporablja dovršene senzorje in vgrajene sisteme, da vam zagotovi podroben pregled vsake poti in načrtovanje dosega, pogojev vožnje in stroškov za energijo, zato lahko vozite kar najbolj učinkovito. 
Elektrika se izplača
Poberite svoje potnike in pozabite na skrbi glede rasti cen goriva, območij brez emisij in visokih davkov na vozila. Električni prevozi so prihodnost vsakega urbanega podjetja, ki hoče zmanjšati stroške. Električni pogonski sklop nove Zafire-e Life zagotavlja ekstremno konkurenčne skupne stroške lastništva, ki jih lahko znižate tudi z državnimi subvencijami. 

Oplove storitve za električna vozila

Od možnosti polnjenja do mobilnostnih storitev: Oplove storitve za električna vozila zagotavljajo prijeten in brezskrben vstop v e-mobilnost.

FlexCare-e

Opel FlexCare-e

Opel FlexCare-e  jamstvo in asistenca zagotavlja odličen občutek! To je priročen celovit program za popolno brezskrbnost. Nudimo vam individualne pakete, ki vključujejo pomoč na cesti in podaljšano garancijo.

 

Oglejte si naše pakete FlexCare-e in izberite želeno stopnjo kritja!

Naslednji koraki