Značilnosti
Učinkovitost
Kombi za prevoz oseb, ki deluje brez emisij. 
Nova Zafira-e Life je vrhunski kombi za prevoz oseb, ki ga odlikuje učinkovitost povsem električnega vozila. Uživajte v prvorazredni prilagodljivosti in priročnosti tako v kabini kot na poti, saj vožnja brez emisij pomeni, da ima Zafira-e Life dostop v središče vsakega mesta. Na voljo je v treh dolžinah in z dvema kapacitetama baterije za doseg do 330 km ter prinaša edinstveno kombinacijo popolnega udobja in konkurenčnih stroškov uporabe.

Nova Zafira-e Life je obenem razkošna in nadvse varna, saj je za brezskrbno vožnjo na voljo obsežna paleta sistemov za pomoč vozniku, ki vključuje aktivno pomoč pri ohranjanju voznega pasu, nadzor voznikove utrujenosti, projekcijski zaslon, naprej usmerjeno in 180-stopinjsko vzvratno kamero ter prilagodljive ksenonske žaromete. 
Prilagodljivost brez kompromisov

Po meri prilagojena vašim zahtevam.

Nova Zafira-e Life je najbolj prilagodljiv, odziven in povsem električen vrhunski kombi za prevoz oseb, ki je za popolno izpolnjevanje vseh vaših želja na voljo s tremi medosnimi razdaljami – od kompaktne različice s 4,60 m do nadvse prostorne s 5,30 m.

Novo Zafiro-e Life z do devetimi sedeži lahko do zadnje podrobnosti prilagodite zahtevam vsakega dela in poslovnim zahtevam. Sedeže v drugi in tretji vrsti lahko pomaknete naprej ali nazaj, da prilagodite prostor za noge, preprosto pa jih tudi obrnete za razporeditev drug proti drugemu.

 
e-informacije

Načrtujte pot, ki vas čaka.

Posebna instrumentalna plošča e-INFO v novi Zafiri-e Life vozniku sproti zagotavlja pregledno in intuitivno grafično vizualizacijo porabe goriva, dosega in polnjenja, da lahko brezskrbno in natančno načrtuje vse vožnje, ki ga čakajo čez dan.  

 
Pripravljena na avtoceste

Peljite še dlje.

Glede na to, ali pretežno vozite na krajše ali na daljše razdalje, lahko izberete baterijo za doseg do 230 ali do 330 kilometrov in si z novo Zafiro-e Life zagotovite ustrezno prilagodljivost pri vožnji brez emisij.

Tudi pri najdaljših vožnjah je zagotovljeno dobro počutje v kokpitu, ki je osredotočen na voznika, in je opremljen z izpopolnjenim prikazom informacij za voznika, sedežem z masažno funkcijo1 in odlično ergonomijo. Vozniki bodo cenili okretno, dinamično in prepoznavno Oplovo vozno izkušnjo z električnim navorom, ki je na voljo v hipu, in uglajenim, odločnim značajem.

1 Na voljo samo z usnjenim oblazinjenjem sedežev.

 
Learn how to maximize range
Udobje

E-volucija salona na kolesih.

Ob vstopu potnike takoj navduši prostorna kabina nove Zafire-e Life s profesionalnim okoljem in udobjem poslovnega razreda. Na voljo je razporeditev sedežev za vsako željo, saj je dovolj prostora za do devet potnikov in njihovo prtljago, med vožnjo pa so lahko potniki celo obrnjeni drug proti drugemu.

Notranjost nove Zafire-e Life navduši tudi z vrhunskim sistemom za informacije in razvedrilo ter povezave Multimedia Navi1 s storitvami Live Navigation Services2, ki ga dopolnjuje 17,8 cm (7") zaslon na dotik. Voznik in potniki imajo preprost dostop do svoje glasbe in vsebin na pametnem telefonu – omogočata ga aplikaciji Android Auto™1,3 in Apple CarPlay™1,3.

 

Za doplačilo.

Storitve Live Navigation Services vključujejo podatke o prometu prek spleta, cene goriv, informacije o parkiriščih, spletno iskanje točk zanimanja (POI), vreme in opozorila o varnosti v prometu (v Nemčiji in Švici niso na voljo).

Združljivost in razpoložljivost določenih funkcij sta odvisni od vrste naprave in različice operacijskega sistema. Apple CarPlay™ je blagovna znamka podjetja Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah. Android Auto™ je blagovna znamka podjetja Google Inc.