Povezljivost
Sistem infotainment
Poiščite najhitrejšo pot do cilja na 17,8 cm (7") zaslonu na dotik1 in v sistemu Multimedia Navi1 Zafire-e Life s storitvami Live Navigation Services2. Za preprost dostop do glasbe in vsebine vašega pametnega telefona poskrbita aplikaciji Android Auto™1,3 in Apple CarPlay™1,3

1 Za doplačilo.

2 Storitve Live Navigation Services vključujejo podatke o prometu prek spleta, cene goriv, informacije o parkiriščih, spletno iskanje točk zanimanja (POI), vreme in opozorila o varnosti v prometu (v Nemčiji in Švici niso na voljo).

3 Združljivost in razpoložljivost določenih funkcij sta odvisni od vrste naprave in različice operacijskega sistema. Apple CarPlay™ je blagovna znamka podjetja Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah. Android Auto™ je blagovna znamka podjetja Google Inc.

OpelConnect – storitve1
Najboljša digitalna orodja za načrtovanje vaše poti. Preverite doseg z električnim pogonom in programirajte čas polnjenja prek pametnega telefona, paleta storitev pa vam obenem zagotavlja novo raven varnosti in podpore, da boste vedno povezani in obveščeni. 
  • Brez skrbi: SOS klic, asistenčni klic v primeru okvare ter obvestila o stanju in informacijah vozila.
  • Priročno: funkcije z daljinskim upravljanjem za zaklepanje vrat, hupo in luči ter prednosti glede plačila polnjenja in parkiranja, pa tudi samodejno plačilo cestnin2.
  • Pametna vožnja: uživajte v sproščeni vožnji z upoštevanjem podatkov o prometu 'v živo' ter upravljanjem poti in vožnje.

 

1Razpoložljivost storitev OpelConnect se lahko razlikuje glede na državo in vozilo. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

2Uvedba je načrtovana za konec leta 2020.