Skip To Content
Pregled

Vivaro-e Van

Od 270 € na mesec (+DDV) z Opel financiranjem

Novi Opel Vivaro-e je vrhunska izbira za podjetja z najvišjimi profesionalnimi standardi, ki potrebujejo vozila, brezhibno skladna z optimiziranim delovnim procesom. Z brezkompromisnim značajem in vožnjo brez emisij je Vivaro-e idealen tako za urbana okolja kot za dolge vožnje, na voljo pa je v treh dolžinah in z dvema kapacitetama baterije za Doseg do 330 km (po wltp)1

1Poraba energije Vivara-e/Zafire-e Life (kombinirano) 23,3–29,5 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) 230 km do 330 km (odvisno od vgrajene opreme).***

Značilnosti

Doživite Novi Vivaro-e

Zanesljivo nemško orodje za prave mojstre. Popolnoma električno

Po meri izdelan za vaše poslovanje

Vsestranskost
Novi Opel Vivaro-e vedno idealno izpolni vaše poslovne zahteve. Preprosto združuje idealno dolžino vozila z ustrezno kapaciteto baterije za uporabo v urbanih okoljih in širši okolici. Električna različica je na voljo s 50-kWh baterijo za doseg do 230 km ali s 75-kWh baterijo za doseg do 330 km (po WLTP)¹.

¹ Poraba energije (kombinirano) 23,3–29,5 kWh/100 km; emisije CO₂ 0 g/km; doseg (kombinirano) 230 km do 330 km (odvisno od vgrajene opreme).***

Dostava brez emisij

Učinkovitost
Od avtoceste do ‘zadnjega kilometra’ v mestu – novi Vivaro-e ne pozna kompromisov in zagotavlja povsem električno zmogljivost brez omejitev na področju praktičnosti ali trpežnosti. Opel pozna praktične zahteve profesionalnih uporabnikov, ki so osredotočeni na zanesljivost in nizke stroške uporabe.

Profesionalna nosilnost

Možnost za prevoz tovora brez kompromisov

Tako kot Vivaro z motorjem z notranjim zgorevanjem tudi novi Vivaro-e prepriča z dejstvi in podatki glede prevoza. Z največjo nosilnostjo 1200 kg1 presega vse tekmece v razredu, izjemno konkurenčni pa sta tudi prostornina za prevoz tovora, ki meri do 6,6 m3 (2), in možnost prevoza predmetov, dolgih do 4 m(2).

1Odvisno od različice.

2Pri različici L2 z možnostjo FlexCargo®.

 

Prostora boste imeli dovolj, morda pa vam bo zmanjkalo prostih rok, zato je novi Vivaro-e za doplačilo na voljo z električnimi drsnimi vrati3, ki jih odprete tako, da s stopalom zamahnete pod tovornimi vrati.

1Pri različici L2 z možnostjo FlexCargo®.

2, 3Odvisno od različice.

Pametno poslovanje

e-informacije

Novi Vivaro-e vam zagotavlja popoln nadzor z vsemi informacijami, ki jih potrebujete, ter popolnim digitalnim pregledom vaše poti na dosegu vaših prstov.

 

Posebna instrumentalna plošča e-INFO navduši z jasno grafično vizualizacijo v realnem času, da lahko samozavestno načrtujete svoje opravke.

Za pot pred vami

Pripravljen na avtoceste

S povsem električnim pogonskim sklopom in izboljšano arhitekturo kabine novega Vivara-e lahko vaše poslovanje seže dlje, saj je varnejše in varčnejše tako v urbanih okoljih kot v širši okolici – ta dostavnik ni pripravljen samo na mesto, pripravljen je tudi na avtoceste. Ohranite tempo poslovnega okolja s takoj dosegljivim navorom in največjo hitrostjo 130 km/h, pri tem pa bodo vaše dragocenosti dobro zaščitene.

 

Novi Vivaro-e se enako izkaže na prostranih avtocestah, na mestnih ulicah in na gradbiščih, saj s paleto varnostnih sistemov poskrbi za zaščito ekipe in tovora v vsakem okolju: med drugim so na voljo samodejno zaviranje v sili, ohranjanje voznega pasu, nadzor mrtvih kotov, 180-stopinjska vzvratna kamera in za doplačilo tudi nadzor oprijema IntelliGrip.

Preverite dnevni Doseg svojega Vivara-e

Vodilne značilnosti v tem razredu

Idealno vgrajena baterija

Novi Opel Vivaro-e je na voljo s 50-kWh baterijo za doseg do 230 km ali s 75-kWh baterijo za doseg do 330 km1. Oplova revolucionarna tehnologija in arhitektura pogonskih sklopov z nizko, ploščato baterijo Vivaru-e zagotavlja stabilno težišče in maksimalno veliko prostora v kabini.

 

1Poraba energije Vivara-e/Zafire-e Life (kombinirano) 23,3–29,5 kWh/100 km; emisije CO₂ 0 g/km; doseg (kombinirano) 230 km do 330 km (odvisno od vgrajene opreme). Navedeni podatki o dosegu in porabi elektrike so predhodni in skladni s preskusnim postopkom WLTP, ki je od 1. septembra 2018 osnova za homologiranje novih vozil. Homologacija za ES in certifikat o skladnosti še nista na voljo. Predhodne vrednosti se lahko razlikujejo od uradnih končnih podatkov za homologacijo. Podatki so odvisni od dejanskih pogojev pri uporabi in različnih dejavnikov, kot so hitrost, ogrevanje notranjosti zaradi udobja, slog vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen predvsem od moči v vozilo vgrajenega polnilnika, polnilnega kabla ter vrste in moči uporabljene polnilne postaje. Dodatne informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel.***

 
Brez hrupa
Pritegnite pozornost svojemu podjetju samo s pravimi razlogi. Baterijski povsem električni pogonski sklop novega Vivara-e je tih in idealen za gosto naseljena urbana območja, ‘brez emisij’ pa velja tako za onesnaževanje s hrupom kot za izpušne pline. Vivaro-e deluje tiho znotraj in zunaj ter zmanjša stres voznika v še tako dolgem delovnem dnevu. 
Regenerativno zaviranje
Z novim Vivarom-e ne gre v nič niti delček delovnega dneva. Ko med vožnjo odmaknete stopalo s stopalke za pospeševanje, sistem regenerativnega zaviranja takoj začne zajemati kinetično energijo med upočasnjevanjem in jo pretvori v še večji doseg. Pri najvišji nastavitvi (način B) je možno večino krajših poti opraviti brez uporabe običajnih zavor, kar zmanjša obrabo in z njo povezane stroške vzdrževanja. 
Hitro in preprosto polnjenje
Visoka energijska gostota baterij z 18 moduli in kapaciteto 50 kWh oziroma s 27 moduli in 75 kWh omogoča pri uporabi javne polnilnice z močjo 100 kW polnjenje prazne baterije do 80 % za optimalen doseg v samo 30 oziroma 45 minutah. Vgrajeni 7,4-kW ali izpopolnjeni 11-kW polnilnik omogočata, da novega Vivara-e čez noč povsem pripravite na dolg delovni dan, ki je pred njim. 
Nadzor podatkov vozila
Dovršeni senzorji novega Vivara-e in sistemi za nadzor podatkov vozila vam zagotavljajo podroben pregled in načrtovanje pogojev vožnje, dosega in energije. 
Nizki stroški uporabe
Ob vse večji zaskrbljenosti glede kakovosti zraka v mestih in vse pogostejših območjih brez emisij so električna gospodarska vozila ključna za stroškovno učinkovito poslovanje. Vivaro-e omogoča neodvisnost od nihanj cen goriva in polne obdavčitve vozil ter ekstremno konkurenčne stroške uporabe in državne subvencije ob nakupu. 

Oplove storitve za električna vozila

Od možnosti polnjenja do mobilnostnih storitev: Oplove storitve za električna vozila zagotavljajo prijeten in brezskrben vstop v e-mobilnost.
"international Van of the year 2021."
Opel Vivaro-e je prvo povsem električno lahko gospodarsko vozilo znamke Opel in eno prvih na trgu, ki je prejelo prestižno nagrado za Mednarodni dostavnik leta. Čas je, da izkoristite uspeh tega izjemnega električnega nemškega orodja. Mi smo dostavili. Tudi vi lahko. 

FlexCare-e

Opel FlexCare-e

Opel FlexCare-e  jamstvo in asistenca zagotavlja odličen občutek! To je priročen celovit program za popolno brezskrbnost. Nudimo vam individualne pakete, ki vključujejo pomoč na cesti in podaljšano garancijo.

 

Oglejte si naše pakete FlexCare-e in izberite želeno stopnjo kritja!

Naslednji koraki