Poiščite svojega trgovca z vozili Opel

Izpolnite katerokoli od spodnjih polj:

ADAM ROCKS. ZDRUŽUJE NEZDRUŽLJIVO – ROBUSTNO IN NEŽNO.

Mini velikost, ogromno srce in skromna poraba. Novi Opel ADAM ROCKS te popelje na neodkrita mesta, ti da nov zagon in doživetja. Z njim boš kos vsem situacijam, vedno kul in povezan s svetom.

Bodi opažen na sceni

Bodi, kar si. Novi Opel ADAM ROCKS predstavlja vse, kar želiš izraziti. Že tako fantastičen ADAM je dobil bolj široko in mišičasto postavo. Meri 3.74 m v dolžino in lahko ga parkiraš kjer koli želiš. Pritisni na gumb in v samo petih sekundah se streha zloži nazaj, ti pa lahko uživaš v občutku vožnje s kabrioletom. Dodaj še skoraj neomejene možnosti prilagajanja ADAMA ROCKS in si ustvari zares samosvoj avto, kot si ti.


Pripravljen na vsak izziv

Novi Opel ADAM ROCKS ni le zelo drugačen na pogled, preseneča tudi po svojih zmogljivostih. Večja 17- ali 18-palčna platišča so lahko tvoj navdih, odlično pa se ujamejo s športnim podvozjem in natančnim krmiljenjem. ADAM ROCKS je za 15 mm višji, zato greš lahko z njim tja, kamor te vodi srce. Prebudi svoj pustolovski duh!


Uživaj v edinstvenosti

Občuti edinstvenost in se prepusti udobju ADAMA ROCKS. Na voljo sta dva ekskluzivna paketa notranjosti, v barvah Peanut in Coffe Bean. Za prvo barvno različico je bil navdih konceptno vozilo, druga pa ugaja tistim, ki radi izbranim barvam dodajo močnejše poudarke. V oblazinjenju Morrocana sedeži iz blaga izgledajo odlično v kombinaciji z usnjenimi poudarki, ki skupaj z usnjenim volanskim obročem dopolnjujejo občutek udobja v tvojem ADAMU. ADAM ROCKS določa modne smernice in nudi prvorazredno udobje.

 


Odprt pogled na svet

ADAM ROCKS te popelje na nove poti in odpira nova obzorja. Električno zložlijva streha se odpre v petih sekundah. Tudi ta pridobitev ADAMA ROCKS v sebi skriva veliko adutov funkcionalnosti in kvalitete. Platnena streha SwingTop je na voljo v dveh barvnih različicah, Black in Sweet Coffee. Trislojna akustično izolirana streha zmanjša hrup vetra in dežja. Zaradi inovativnega oblikovanja pa obenem ostaja odpiranje prtljažnika povsem neovirano. Še en velik plus je čvrsta struktura strehe, povsem enaka običajni strehi, kar preprečuje neželjene tresljaje in vibracije.

 


Pametna navigacija

Ena najkoristnejših aplikacij za sistem IntelliLink je navigacijski program BringGo*, ki deluje na podlagi sistema GPS ter podpira 3D zemljevide in branje besedila, tako da boš zagotovo vedno na pravi poti. Funkcija branja besedila deluje na podlagi pametnega telefona. Aplikacija BringGo deluje prek povezave USB za telefone iPhone oziroma povezave Bluetooth® za telefone s sistemom Android in omogoča predvajanje navigacijskega programa telefona na zaslonu sistema.

 


Glasba s celega sveta

Sistem IntelliLink je zasnovan tako, da podpira nekatere aplikacije pametnih telefonov. Med njimi je tudi Stitcher™, brezplačno aplikacijo, ki omogoča poslušanje radijskih oddaj in spletnih programov iz vsega sveta. TuneIn zagotavlja brezplačno predvajanje v živo za več kot 80.000 radijskih postaj.


Siri Eyes Free – popolni sovoznik

Poslušaj glasbo, pokliči prijatelja ali mu pošlji sporočilo – pri tem pa ohrani pogled na cesto in roke na volanu. Siri Eyes Free – inteligentni osebni pomočnik je vgrajen v novega ADAMA ROCKS s tvojim iPhoneom – da bo tvoja vožnja še bolj zabavna in varna. S tipko na volanu novega ADAMA ROCKS lahko iPhonovi lastniki naročijo Siri, da pokliče, predvaja glasbo, predvaja sporočila in jih sestavi, zapiše narek e-pošte, predvaja nova obvestila, priskrbi navigacijska navodila, doda opozorilo in še marsikaj.