Oplove inovacije – prilagodljivost
Oplove inovacije – AGR

Sprostite hrbet v sedežih AGR

Preberite, zakaj je naš ergonomski športni sedež med najboljšimi v panogi.

Boljše udobje s potrdilom združenja AGR
Oplove inovacije – sistem Opel Eye

Vaš kopilot: sistem Opel Eye

Spoznajte najnovejše rešitve na področju preglednosti in osvetlitve, ki jih prinaša sistem Opel Eye.

Vozite varneje s sistemom Opel Eye
Oplove inovacije – FlexRide

Prilagajanje vsem razmeram s funkcijo FlexRide

Sistem FlexRide z elektronskim nadzorom podvozja se nemudoma odzove na spremembe voznih razmer in se stalno prilagaja vašemu slogu vožnje.

Uživajte v boljši vozni dinamiki

PRILAGODLJIVOST.

Namesto da bi vas omejevali, vam odpiramo svet novih možnosti. Poznavanje vaših potreb in želja nam omogoča razvoj novih, še bolj vsestranskih rešitev za naša vozila.

Enlarge

FlexDoors® – lažji vstop v kabino

Edinstvena zadnja vrata Merive s tečaji zadaj omogočajo lažje vstopanje v zadnji del avtomobila in izstopanje iz njega. Vrata FlexDoors® so tudi varnejša, zlasti za mlade družine. Starši lahko lažje pripnejo otroke na zadnjih sedežih, za malčke pa je izstopanje iz avtomobila varnejše.


Oplove inovacije – FlexFix®

FlexFix® – preprost prevoz koles

Včasih se želite isti dan peljati z avtomobilom in s kolesom. Vseeno ne želite vsakič nameščati nosilca za kolesa na vozilo. Temu se lahko izognete z vgrajenim nosilnim sistemom za kolesa FlexFix®.

 

Nosilni sistem FlexFix® preprosto potegnete iz zadnjega odbijača, zato ne zavzema nepotrebnega prostora v vaši garaži ali stanovanju. Nanj lahko namestite dve kolesi z velikostjo okvirja od 46 do 71 centimetrov, zaradi nizke namestitve pa ga zelo preprosto natovorite.


Enlarge

FlexSpace® – sijajno domišljen sedežni sistem

Sistem zadnjih sedežev FlexSpace®, ki ga je uvedla prva Meriva, je še bolj izpopolnjen: premikanje sedežev v različne položaje in njihovo preklapljanje je zdaj lahkotnejše. Ta izjemno domiseln sistem razporeditve sedežev omogoča, da svojo Merivo iz petsedežnega vozila preprosto spremenite v trisedežno ali dvosedežno vozilo, pri tem pa vam ni treba odstranjevati sedežev!


Enlarge

Salonski sedeži

Salonski sedežni sistem poskrbi za obilico prostora in razkošja v Opel Zafiri Tourer, saj omogoča nadvse hitro spremembo treh sedežev v drugi vrsti v samo dva izjemno udobna salonska sedeža. Rezultat je vrhunsko prostorna razkošna limuzina poslovnega razreda.


Enlarge

FlexRail® – genialna organizacija

Sredinska konzola FlexRail® prostor med sprednjima sedežema spremeni v prilagodljiv sistem za shranjevanje predmetov. Odstranljive in medsebojno zamenljive drsne enote omogočajo priročno shranjevanje predmetov in nudijo obilo prostora za vsakdanje potrebe.


Enlarge

30 uporabnih rešitev za shranjevanje

Stalno razvijamo nove rešitve za priročno shranjevanje in razporejanje stvari, ki jih nosite s seboj. Tako ima Meriva zdaj še več prostorov za shranjevanje, saj lahko v do 30 dostopnih odložišč shranite predmete, ki jih imate običajno s sabo. Lahko dostopne, prilagodljive in priročno velike prostore za shranjevanje predmetov smo oblikovali na osnovi odgovorov nekaj sto kupcev na vprašanje, katere predmete najpogosteje nosijo s seboj ali uporabljajo v avtomobilu. Med rešitvami za shranjevanje so žepi v prednjih vratih, v katere lahko shranite tudi 1,5-litrske plastenke, predal pod voznikovim sedežem in revolucionarni konzolni sistem FlexRail®.


Enlarge

Flex Floor – poenostavljeno shranjevanje predmetov

Flex Floor se preprosto prilagaja vašim potrebam. V središčnem položaju trdno dno sistema Flex Floor z naslonjali zloženih zadnjih sedežev zagotavlja povsem ravno podaljšano tovorno dno. Dno lahko znižate za prevoz višjih predmetov ali ga poravnate z višino zadnjega praga, da si zagotovite lažje natovarjanje in raztovarjanje.


Enlarge

FlexFold – s pritiskom na gumb do večjega prostora

Želite zložiti zadnje sedeže, ne da bi se premaknili od vrat prtljažnika? S pritiskom stikal FlexFold se prostornina prtljažnika s 500 poveča na 1550 litrov. Preprosto, a praktično novost v tem razredu je uvedla Astra Sports Tourer.


Prekrivalo za preprost dostop – upravljanje s preprostim dotikom

Prekrivalo za preprost dostop umaknete s preprostim dotikom in si tako hitro in preprosto zagotovite dostop do svojih stvari. Če želite znova namestiti prekrivalo, ga povlecite in vrnilo se bo v začetni položaj.