Service 4+

Service 4+

Vsak avto bo nekoč star štiri leta. Tudi Opel se temu ne more izogniti. To pa še ne pomeni, da si ne zasluži enake pozornosti in tehnično naprednih storitev ter enako natančnega dela mehanikov, kot to velja za vsako Opel vozilo!

Z našo storitvijo Servis 4+ si lahko zagotovite vzdrževanje svojega Opla z Oplovo tehnologijo in originalnimi deli Opel. In to ceneje, kot ste mislili!

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

Popolna skrb za starejše Oplove avtomobile

Vaš Opel si zasluži najboljši servis. Če je vaše vozilo staro 4 leta ali več, lahko izkoristite našo še posebej ugodno ponudbo.

Zaupajte profesionalcem svojega servisa Opel, saj najbolje poznajo vaše vozilo.

 

Je potrebno zamenjati olje ali je na vrsti vzdrževanje? Izkoristite naslednjo ponudbo:

 

  • Servis 4+ zamenjava olja od 52,99 EUR *(olje 10W40 + filter + delo za Oplove modele, starejše od 4 let, velja v tem primeru za Astro G X14XE)
  • Servis 4+ zamenjava olja od 72,99 EUR *(olje 5W30 + filter + delo za Oplove modele, starejše od 4 let, velja v tem primeru za Astro H Z14XEP)
  • Servis 4+ redno vzdrževanje od 119,00 EUR *(vzdrževanje na 1, 3, 5 ... let vključno z deli v skladu s servisno knjižico za Oplove modele, starejše od 4 let, velja v tem primeru za Astro J A14XER)
Naročite se na servis zdaj!
*Ponudba velja za modele Oplovih vozil, starejše od 4 let. Navedene so priporočene cene in se lahko razlikujejo glede na starost, model, vrsto motorja in opremo vašega vozila, zato se za predračun in podrobne informacije obrnite na svoj servis Opel. Program velja pri sodelujočih servisih Opel od 1. marca 2019 do preklica. Program Servis 4+ je omejen na servisne postopke, navedene na strani www.myOpel.si, in je na voljo samo fizičnim osebam. Programa ni možno kombinirati z drugimi popusti ali akcijami. Opel si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali prekliče program.