Pomembne informacije za Oplove lastnike

Pomembne informacije za Oplove lastnike

Kaj sledi potem, ko domov pripeljete nov Oplov avtomobil? Izvedite vse o servisu, vzdrževanju in še več. PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

OPLOVI SERVISNI PAKETI

V program zvestobe Opel Servis Plus so vključena Opel vozila starejša od 4 let.

 

Starejše kot je vozilo, večje popuste na cene nadomestnih delov in delovnih ure pooblaščenega Opel servisa lahko dosežete. Seveda le v primeru, da ste prijavljeni v myOpel.

 

Iz naših servisnih paketov, v sklopu programa Servis Plus priporočamo:

Metlice brisalnikov že za 40 €

Kdaj zamenjati metlice brisalnikov?

 

 • Pogled je bolj ali manj odličen, brez zamegljenih delov – metlice so v dobrem stanju in jih še ni potrebno zamenjati.
 • Pogled je zamegljen in nejasen na nekaj mestih – čimprej zamenjajte metlice brisalnikov, ko je to mogoče.
 • Pogled je zelo omejen in meglen – takoj zamenjajte metlice brisalnikov, saj obstaja veliko tveganje za vašo varnost v prometu.
Model/Model year (modelno leto)
Redna cena/€
myOpel cena/€
Astra J (2010-)
61,75 43
Insignia A (2009-2017)
57,54 40
Meriva B (2010-)
61,75 43
Zafira B (2005-2015)
61,75
43

 

Obiščite svojega pooblaščenega Opel serviserja. Vaše vozilo vam bo hvaležno!

 

* Ponudba velja pri pooblaščenih Opel partnerjih, ki sodelujejo v Opel Servis Plus programu.

15 razlogov, zakaj izbrati OPEL pooblaščeni servis

 • Samo OPEL pooblaščeni serviserji se pogodbeno obvezujemo zaposlovati tovarniško šolane mehanike in tehnike za servisiranje OPEL vozil. Plan šolanj se kontinuirano posodablja skladno s proizvodnimi načrti in tehnološkimi novostmi.
 • Pooblaščeni serviserji prejemamo skoraj dnevno posodobljene tehnične novosti in informacije proizvajalca.
 • Imamo specialna in diagnostična orodja, specifična za vaše vozilo, kar nam omogoča hitreje, pa tudi ceneje opraviti delo.
 • Pooblaščeni servis obračunava le delo po normativu, hkrati pa imajo nadomestni deli 2 leti garancije na brezhibno delovanje.
 • Vrednost vašega vozila je občutno večja, če je v garancijski knjižici ustrezno vodena evidenca rednih servisov, vsak servis pa potrjen oziroma žigosan s strani pooblaščenega servisa, kar je še posebej pomembno ob morebitni prodaji vozila.
 • Za opravljeno delo nudimo garancijo in zagotavljamo garancijo na vgrajene nadomestne dele.
 • Imamo udobne prostore za čakanje, nudimo brezplačne napitke, na voljo so časopisi, revije, ali pa TV. Vedno smo za vas pripravljeni urediti nadomestni prevoz ali poskrbimo za brezplačni prevoz na lokacijo v okolici servisa.
 • Ceno za predvideno storitev vam vedno posredujemo pred opravljenim delom. Dela ne opravimo brez vašega predhodnega dovoljenja.
 • Zaposlujemo izkušene tehnične strokovnjake (mehanike, kleparje in ličarje), ki imajo večletne izkušnje z delom v pooblaščenem servisu, katerih naloga je, da omogočijo podporo mehanikom in hitro odkrijejo izvor napake.
 • Vzdržujemo podrobne arhive opravljenega dela na vašem vozilu, kar omogoča, da vam lahko natančno svetujemo, kakšna dela je potrebno opraviti v prihodnje.
 • Uporabljamo originalne nadomestne dele v skladu s priporočili proizvajalca. Nadomestni deli, ki niso originalni, niso navedeni in preizkušeni s strani proizvajalca. V vaše vozilo ne vgrajujemo nadomestnih delov neustrezne kakovosti.
 • Uporabljamo samo motorna olja, maziva in hladilne tekočine visoke kakovosti in zagotavljamo uporabo v skladu z zahtevami proizvajalca za vse dele vozila. Olja neustrezne kakovosti in specifikacije lahko povzročijo prezgodnjo obrabo ali trajne poškodbe.
 • Pooblaščeni servisi se poslužujemo okolju prijaznega odstranjevanja odpadnih olj, akumulatorjev in izrabljenih ali neuporabnih kovinskih delov.
 • Imamo neposreden dostop in urejeno komunikacijo z oddelkom tehnične pomoči proizvajalca vozil, ki se lahko vključi in pomaga pri zahtevni diagnostiki, ali svetuje glede priporočenih servisnih popravil.
 • Stroški naših uslug in popravil so konkurenčni in nudijo dobro vrednost storitve za vaše plačilo. V mnogih primerih je storitev pooblaščenega servisa cenejša v primerjavi s tako imenovanimi „hitrimi” servisi.
Poiščite najbližjega pooblaščenega serviserja z vozili Opel

Oplovi kontrolni pregled in pregledi

Redne kontrole in pregledi so pri vseh avtomobilih obvezni. Od sezonskih priprav vozila pa do generalnih pregledov vam Oplovi servisni partnerji zagotavljajo dostopno kakovost in zanesljivost.
Izvedite več o kontrolnih pregledih

Oplova popravila

Oplovi servisni partnerji, ki najbolje poznajo vaše vozilo, ponujajo hitre, priročne in strokovne storitve po pošteni ceni.
Izvedite več o Oplovih popravilih

Za neodvisne serviserje.

Če ste neodvisni serviser lahko pridobite tehnične informacije in informacije o nadomestnih delih, na naslednji način:

 

Za dostop do TIS (Sistem tehničnih informacij) kliknite na internetno povezavo:

www.opel-infotech.com

Najboljši popusti za lastnike Oplov.

Prijavite se na myOpel in prejmite super popuste: do -30% na originalne nadomestne dele vgrajene v Opel pooblaščenem servsu in do -20 % na opravljeno delo. V program se lahko vključijo vozila Opel, starejša od 4 let.

 

Program Opel Servis Plus je namenjen vozilom Opel, starejšim od 4 let, in vam nudi še boljše popuste na ceno nadomestnih delov in na delo serviserjev. Starejše kot je vaše vozilo, višji je popust. S storitvami Servis 4+ prejmete originalne nadomestne dele in strokovne storitve pooblaščenih serviserjev, zato ne tvegajte, in ne vzdržujte svojega vozila pri nepooblaščenih serviserjih. Obisk pooblaščenih Opel servisov se resnično izplača, saj lahko z rednim vzdrževanjem pri pooblaščenih servisih uveljavljate 2 letno garancijo na vozilo, 12 letno garancijo proti koroziji, dodatno jamstvo in Opel Asistenco za skupen čas 4 let od dneva nakupa vašega Opel vozila ali do 120.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej.

GLAVNE PREDNOSTI OPEL SERVISA V POVEZAVI S PROGRAMOM SERVIS PLUS

 • Zagotavljamo strokovnost izvedbe.
 • Poskrbimo za ažurne posodobitve vašega vozila.
 • Uporabljamo le visokokakovostne originalne dele in maziva.
 • Skrbimo za okolje skladno z zakonskimi predpisi.
 • Nudimo vrhunsko diagnostiko s specializiranimi diagnostičnimi orodji.
 • Nudimo konkurenčne cene.
 • Z vami se dogovorimo o potrebnih popravilih pred pričetkom dela.
 • Vodimo arhiv vašega vozila in vam na podlagi tega svetujemo.
Starost vozila ( v letih)
Nadomestni deli
Delo
4+, 5+ 20% 10%
6+ 25% 15%
7+ 30% 20%
Primer: Za vozilo, ki je staro 5 let, boste prejeli 20 % popusta na nakup nadomestnih delov in 10 % popusta na obračunano delo pooblaščenega Opel servisa.

Originalna kakovost z originalnimi nadomestnimi deli Opel!

Ne glede na to, koliko kilometrov prevozite s svojim avtomobilom, se posamezni deli s časom izrabijo in jih je potrebno zamenjati. Pri Oplovih pooblaščenih serviserjih boste dobili najbolj kakovostne nadomestne dele, ki jih proizvaja originalni proizvajalec in omogočajo dolgoročno varnost pred okvarami.

Originalni deli Opel imajo številne prednosti:

 • Izdelani so v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, materialov in izdelave.
 • Omogočajo hitrejšo vgradnjo, saj se povsem prilegajo vozilu.
 • Profesionalno testirani za funkcionalno in varno uporabo.
 • So hitro dostopni in zato omogočajo hitro zamenjavo.
 • Nudijo najboljšo vrednost po zelo dostopnih cenah.

Atraktivne cene za kupljene nadomestne dele!

Originalni deli Opel so vam na voljo po izjemno ugodnih in dostopnih cenah. Vsi novi ali tovarniško obnovljeni Opel originalni deli in dodatna oprema Opel, kupljeni in vgrajeni v pooblaščenem servisu Opel so kriti z garancijo.

 

Za seznanitev z vsemi podrobnostmi in ugodnostmi, ki vam jih ponuja program Opel Servis plus, se obrnite na vašega pooblaščenega Opel trgovca, ki sodeluje v akciji.

 

Vse je lažje z myOpel.

Center za pomoč strankam
0 18888672