Skip To Content
Originalna platišča in pnevmatike

Rada bi bila kot platišče in preživela pol leta v hotelu

Opel originalna platišča in pnevmatike

Opel originalna platišča s prilagojeno obliko in izboljšano zaščito poskrbijo za izjemen slog.

Naj se vaš Opel uglajeno vozi z Opel platišči in pnevmatikami

Opremite svoje Opel vozilo z novim kompletom platišč iz lahkih kovin. Tukaj boste našli pester izbor Opel platišč iz lahkih kovin za vsak okus in vse zahteve, da boste svojemu vozilu dodali osebni pečat.

Platišča iz lahkih kovin

Odlično oblikovana platišča iz lahkih kovin so vizitka vašega vozila. Kažejo značaj vozila in njegovega lastnika.

Shramba pnevmatik

Nimate kam spraviti pnevmatik, ko niso na vozilu? Ne marate imeti opravka z umazanimi pnevmatikami? Potem je Oplova shramba pnevmatik prava rešitev za vas!

Za pravilno shranjevanje velja kar nekaj zahtev, Oplovi trgovci in serviserji pa imajo vso potrebno opremo in strokovno znanje za zagotavljanje profesionalnega shranjevanja po zamenjavi pnevmatik. Varna vožnja zahteva pnevmatike, ki ustrezajo vremenu in vrsti uporabe, zato morajo biti ustrezno shranjene, da lahko zagotovimo njihovo večletno uporabo brez težav.

Preden jih ustrezno shranijo, v vašem Oplovem prodajno-servisnem centru preverijo stanje platišč/pnevmatik, zabeležijo globino profila pnevmatik in vas obvestijo o morebitnih poškodbah.

 

Zamenjava koles

Oplovi trgovci in serviserji imajo ustrezno opremo in znanje, da lahko zagotovijo profesionalno namestitev platišč in pnevmatik. Varna vožnja zahteva pnevmatike, ki ustrezajo vremenu in vrsti uporabe, zato morajo biti ustrezno shranjene in po potrebi popravljene, da lahko zagotovimo njihovo večletno uporabo brez težav.

Pri vsaki zamenjavi koles v vašem Oplovem prodajno-servisnem centru pred ustreznim shranjevanjem preverijo stanje platišč/pnevmatik, zabeležijo globino profila pnevmatik in vas obvestijo o morebitnih poškodbah.

 

Snežne verige

Vedno v gibanju

Priporočene snežne verige za vozila Opel zagotavlja izdelovalec König. Snežne verige König so hitra in preprosta rešitev za vožnjo po poledenelih in zasneženih cestah pozimi.

 

Prednosti:

  • Hitra in preprosta namestitev
  • Zagotavljajo tiho in udobno vožnjo
  • So močne in trpežne, saj so izdelane iz 2,2 mm debelega ojačenega materiala
  • Dobavljene so v praktični škatli za preprosto shranjevanje
  • Komplet z verigami za dve kolesi
  • Priložena so navodila in rokavice za nameščanje