Preprosta e-mobilnost

PREPROSTO ELEKTRIČNO.

PA ZAČNIMO.

Prvič: voziti električni avto je preprosteje, kot ste mislili – ne glede na vaše zahteve glede mobilnosti. Spoznajte pomembne teme, kot so različne oblike e-mobilnosti, podaljševanje dosega, baterije električnih vozil in skupni stroški delovanja.

OPLOVE STORITVE ZA ELEKTRIČNA VOZILA.

Vaš električni Opel vključuje popolno ponudbo koristnih e-storitev. Prisluhnili smo, kakšne so izkušnje lastnikov električnih avtomobilov. Nato smo temeljito razmislili. O vsem in iz različnih zornih kotov. Znova in znova. Na teh temeljih smo zagotovili paleto resnično uporabnih in povezanih storitev, s katerimi je e-mobilnost preprosta in zabavna.

 

*Večina storitev bo predvidoma na voljo jeseni 2020.

ZASEBNE POLNILNE REŠITVE
Opel ponuja široko izbiro polnilnih naprav in storitev, ki zagotavljajo popolno rešitev za vas in vaše potrebe. 
PREBERITE VEČ O POLNILNIH NAPRAVAH KAKO VGRADITI VAŠO STENSKO POLNILNICO
E-DALJINSKO UPRAVLJANJE.
Bi radi spremenili načrt polnjenja baterije, ogreli svoj avto ali ga ohladili? Uporabite svoj pametni telefon! 
ODKRIJTE VEČ
SERVISNE POGODBE OPEL FLEXCARE ZA ELEKTRIČNA VOZILA.
Dobre novice: motor električnega vozila ima manj premičnih delov kot motor z notranjim zgorevanjem, to pa pomeni nižje stroške servisiranja. Pogodbe za servisiranje Opel FlexCare zagotavljajo strokovno, za e-vozila specifično nego in odlično vrednost. 
GARANCIJA ZA BATERIJO.
Za vsa naša električna vozila velja osemletna garancija/garancija do 160.000 km za vsaj 70-% kapaciteto baterije po tem času/razdalji v primerjavi z originalno kapaciteto polnjenja. Naše certificiranje kapacitete baterije potrdi kapaciteto polnjenja baterije vozila in vam pomaga doseči višjo ceno pri prodaji vozila. 
KLICNI CENTER ZA ELEKTRIČNA VOZILA.
Naši klicni centri so osredotočeni na vprašanja lastnikov baterijskih električnih vozil (BEV) in priključnih hibridnih električnih vozil (PHEV). Posebej usposobljeno osebje zagotavlja pomoč in napotke o lokacijah polnilnic, servisiranju in vzdrževanju. 
POMOČ NA CESTI 24/7.
Pomoč na cesti je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu v vseh sodelujočih evropskih državah (seznam sodelujočih držav najdete tukaj). Vključen je pregled trgovcev Groupe PSA s polnilnimi postajami, v primeru okvare pa je zagotovljena vleka/prevoz samo k pooblaščenim serviserjem.