Skip To Content
Pregled

Opel gospodarska vozila

Nemško orodje za prave mojstre

Gospodarska vozila Opel, predelave in še kaj

Logistika, transport, distribucija? V naši ponudbi Oplovih gospodarskih vozil najdete vse: furgone, dostavnike z dvojno kabino, šasije s kabino, tovarniške nadgradnje in vozila za posebne namene uveljavljenih dobaviteljev

Notranje zgorevanje. Vzpostavljena zanesljivost

Movano

Z 5.000 € popusta in še 2.000 € prihranka ob nakupu na Opel Financiranje

 

Movano z dizelskim motorjem. Zdaj je izboljšan z več specializiranimi različicami, osveženim profesionalnim oblikovanjem, nadgrajenimi funkcijami za pomoč vozniku in večjimi zmogljivostmi za prevoz tovora. Opel Movano je s konkurenčno učinkovitostjo in robustnim 2,2-litrskim turbomotorjem z nizkim trenjem, skladnim z zahtevami Euro 6d, bolj kot kdaj koli prej odlično nemško orodje za delo.

 

Poraba goriva (kombinirano) 9,5-10,2  l/100 km; emisije CO2 248-267 g/km; (odvisno od vgrajene opreme).

 
Odkrijte več
Vivaro

Z 4.500 € popusta in še 2.000 € prihranka ob nakupu na Opel Financiranje

 

Nova generacija Vivara z drznim videzom ter udobno in praktično kabino, dodatnim prostorom za tovor in izjemno varčno porabo. Na voljo kot furgon in različica z dvojno kabino.

 
Poglejte si našo aktualno zalogo Odkrijte več
Combo Van

Z 4.000 € popusta in še 2.000 € prihranka ob nakupu na Opel Financiranje

 

Odkrijte furgon Opel Combo Van. Prevažajte svoj tovor v velikem in vsestranskem furgonu, potnike pa razvajajte z udobjem sodobne, tehnično izpopolnjene kabine.

 
Poglejte si našo aktualno zalogo Odkrijte več

Opel električno – poganja jutrišnji posel

Vivaro-e

Že od 34.903 € + DDV

 

Najučinkovitejši in najbolj vsestranski dostavnik v avtomobilski panogi je zdaj povsem električen za vožnjo brez emisij, z energijo baterije lahko prevozi do 330 km1, navduši pa tudi z izpopolnjenimi poslovnimi lastnostmi in prilagodljivo nosilnostjo.

 

1Poraba energije (kombinirano) 23,3–29,5 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) do 330 km (odvisno od vgrajene opreme).

 
Odkrijte več
Combo-e Van

Že od 26.733 € + DDV

 

Combo-e Van, ki na sceno prihaja v drugem četrtletju 2021, je povsem električno dostavno vozilo za maksimalno uporabnost povsem brez emisij. Kljub kompaktnemu profilu je Combo-e Van izjemno prostoren, saj omogoča prevoz do 4,4 m³ tovora, prostor za tovor pa je možno dopolniti s funkcijami, kot je sistem z odprtino za prevoz daljših predmetov Flex Cargo.

 

Poraba energije modela Combo-e Van (kombinirano) cca 18,18 kWh/100 km; emisije CO0 g/km; doseg do 275 km (odisno od vgrajene opreme).***

 
Odkrijte več

Naslednji koraki

Predelave
Poiščite gospodarska vozila z izjemno vrednostjo in rešitve za vaše poslovne zahteve s široko ponudbo tovarniških predelav in predelav drugih ponudnikov. 
Odkrijte več
Storitve
Zagotovite si informacije o jamstvih, pomoči na cesti in vzdrževanju ter uporabniške priročnike za gospodarska vozila Opel. 
Odkrijte več
Dodatna oprema
Odkrijte celotno ponudbo originalnih delov Opel, platišč, pnevmatik in sezonskih izdelkov. 
Odkrijte več