Skip To Content
Manta GSe ElektroMOD

Opel Manta GSe ElektroMOD

Manta se vrača

Opel Manta je bila superzvezdnica avtomobilskega oblikovanja v sedemdesetih letih. Zdaj se vrača na naelektren nov način kot RestoMod. Spoznajte novo, električno Manto GSe. Je takšna kot stara Manta, le da je povsem drugačna.

Oblika GSe ElektroMOD

Edinstveno drzna

Opel Manta GSe ElektroMOD je edinstven poklon vsemu, zaradi česar je bil original tako odličen, le da je nadgrajena z Oplovim novim drznim in čistim etosom in sodobno tehnologijo.

Revolucionarna čistost

Vračajo se izjemne revolucionarne poteze. Originalna Manta je bila navdih za vizir, značilnost oblikovanja vseh novih Oplov, in zdaj je z njim opremljena tudi Manta GSe ElektroMOD.

Vizija prihodnosti

MOD je zagotovo moderen, saj je ta edinstveni konceptni ElektroMOD opremljen s povsem digitalnim kokpitom, ki je osredotočen na voznika ter združuje čistost in čustveno drznost. Sodobni športni sedeži s sredinsko rumeno okrasno linijo dopolnijo izkušnjo popolne očiščenosti.

GSe ElektroMOD – moč

Vodi tudi z elektriko

Oblikovanje s pridihom preteklosti, a pripravljeno na prihodnost. Mantin električni pogon brez emisij razvije 108 kW/147 KM in jih prek z ljubeznijo poustvarjenega štiristopenjskega menjalnika – z možnostjo izbire samodejnega načina – prenaša na zadnji kolesi.

Osupljiv navor

Legendarna Manta GT/E je bila športna že leta 1974 s štirivaljnim motorjem s 77 kW (105 KM), a se ne more primerjati s pospeškom v hipu in 255 Nm navora pri speljevanju iz mirovanja Oplovega električnega pogonskega sklopa naslednje generacije. Manta GSe lahko celo zajema energijo zaviranja. Tako na trajnosten način spreminja svet.

Emocije, ne emisije

GSe ElektroMOD tudi z baterijo s kapaciteto 31 kWh in dosegom 200 km dokazuje, da je Opel pionir elektrifikacije. Do leta 2021 bodo lahko kupci v Oplovi ponudbi izbirali med devetimi električnimi avtomobili, do leta 2024 pa bo na voljo elektrificirana različica vsakega modela.

GSe ElektroMOD digital

Šifra: Manta

GSe ElektroMOD digitalizacijo ponese na novo raven in legendarni Mantin logo oživi pred nami. Imena, oznake motorjev in embleme dopolnjujejo kode iQR.

Popolnost vsakega piksla

GSe ElektroMOD očara s posebno različico novega obraza znamke – pikselskim vizirjem.  Razteza se čez celotno širino vozila in s tem LED zaslonom Manta komunicira s svetom.

Manta spregovori

Pikselski vizir modela GSe ElektroMOD jasno priča, kakšna je razvojna pot teh tehnologij:  “Moje nemško srce je ELEKTRificirano” in “Sem na e-misiji nič. Sem ElektroMOD.”

Nagovarja čustva

Ashley Niall
“To bi lahko bila – oziroma to bo prihodnost električnih vozil.” 
Oglejte si video 
Auto Design Magazine
“Električna renesansa” 
Odkrijte več
SlashGear
“Vrhunsko retro oblikovanje” – “Pošljite jo na trg!” 
Odkrijte več