Novice

E-NOVICE.

1. Vnesite svoje podatke
2. Potrdite podatke in pošljite zahtevek

Vaši osebni podatki bodo obdelani s strani WAE CEE Kft (2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo WAE S d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH, (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), kot upravljavcev, kar je opisano v Politiki zasebnosti; tam lahko najdete tudi več informacij o pravicah glede zasebnosti in kontaktne informacije.

Ostanimo povezani! (izbirno trženje)

Želim prejemati dodatne informacije o vaših izdelkih in storitvah; posredujte mi jih na naslednji način:

Strinjam se, da WAE CEE Kft (2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo WAE S d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), obdelajo povezane osebne podatke za namene trženja, identifikacije in priznavanja, kot je opisano v Izjavi o soglasju.

Imam pravico, da kadarkoli prekličem svoje soglasje (več podrobnosti najdete tukaj). Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem.

Prosimo, preverite spodnje informacije:

Spoštovani/a {gmit-gf-first-name} {gmit-gf-last-name}

Hvala za Vaše naročilo na e-novice. Uspešno ste posredovali svoje podatke. Seznanjali Vas bomo z najnovejšimi informacijami. V kolikor potrebujete dodatno pomoč Vas prosimo, da pokličete na 080 11 66, brezplačno številko oplovega klicnega centra, od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro. Lep pozdrav. Vaša ekipa Opel.