Skip To Content
Naročanje na servis
Dopolnite svoje podatke
Izberite svojega trgovca
         
       
Podrobnosti o vozilu

VIN (17 mestno identifikacijsko število vozila) lahko najdete:

> v prometnem dovoljenju pod točko „E”

> na zunanji strani v kotu spodnjega dela vetrobranskega stekla na voznikovi strani

> nalepka s specifikacijo vozila, običajno na B stebričku vozila.

Podrobnosti o servisu
800 Dovoljenih največ 800 znakov.
Izjava o zasebnosti

Vaši osebni podatki bodo obdelani s strani AW OPL Distribution Kft. (2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo WAE S d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH, (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), kot upravljavcev, kar je opisano v Politiki zasebnosti; tam lahko najdete tudi več informacij o pravicah glede zasebnosti in kontaktne informacije.

Ostanimo povezani! (izbirno trženje, označba ni obvezna) V kolikor so vaši podatki že zavedeni v bazi in ne obkljukate nove zahteve, se upošteva predhodno dano soglasje za navedena podjetja.

Želim prejemati dodatne informacije o vaših izdelkih in storitvah; posredujte mi jih na naslednji način:

Z izbiro vsaj enega od teh kanalov za obveščanje se strinjam, da AW OPL Distribution Kft. 2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo WAE S d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), obdelajo povezane osebne podatke za namene trženja, identifikacije in priznavanja, kot je opisano v Izjavi o soglasju.

Imam pravico, da kadarkoli prekličem svoje soglasje (več podrobnosti najdete tukaj). Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem.

 

Prosimo popravite označena polja in poskusite znova.

Potrditev spletnega zahtevka za servis

HVALA ZA VAŠ ZAHTEVEK!

{form-fp-first-name} {form-fp-last-name}, prejeli smo vaš spletni zahtevek za servis. Odgovorili vam bomo v kratkem.

Ste že obiskali myOpel? Pridružite se nam na myOpel za novo izkušnjo Oplovega servisa in koristite uporabne informacije o vašem Oplu, posamezne ponudbe in udobne funkcije. Preprosto kliknite na to povezavo za registracijo na naš nov spletni portal in si nastavite geslo.