Skip To Content
Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

01 5188 272
Pon-sob od 8h do 20h 

 

Pomoč na cesti Opel Asistenca, ki v več kot 40 evropskih državah ponuja 24-urno pomoč pri reševanju avtomobila, vleko, najem avtomobila in druge storitve:

 

Brezplačna telefonska številka Opel Asistence, ki jo lahko pokličete znotraj države za pomoč na cesti:                 080 88 80

Telefonska številka Opel Asistence z običajno plačniško tarifo, ki jo lahko pokličete iz tujine za pomoč na cesti:          +386 1 530 53 13

Kontakt
800

Vaši osebni podatki bodo obdelani s strani AW OPL Distribution Kft. (2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo AW SLO Distribution d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH, (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), kot upravljavcev, kar je opisano v Politiki zasebnosti; tam lahko najdete tudi več informacij o pravicah glede zasebnosti in kontaktne informacije.

Ostanimo povezani! (izbirno trženje)

Želim prejemati dodatne informacije o vaših izdelkih in storitvah; posredujte mi jih na naslednji način:

Z izbiro vsaj enega od teh kanalov za obveščanje se strinjam, da AW OPL Distribution Kft. 2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo AW SLO Distribution d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Nemčija), obdelajo povezane osebne podatke za namene trženja, identifikacije in priznavanja, kot je opisano v Izjavi o soglasju.

Imam pravico, da kadarkoli prekličem svoje soglasje (več podrobnosti najdete tukaj). Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem.

 

Prosimo, da spodaj vnesete ustrezne podatke. Polja, ki so označena z *, morajo biti izpolnjena.

V najkrajšem možnem času vas bo kontaktiral operater klicnega centra ali najbližji prodajalec z vozili Opel.

Za dodatne informacije o ponudbi in vozilih Opel nam pišite na info-wae-si@wallisautomotive.eu 

Lep pozdrav,
vaša ekipa Opel