Skip To Content
Izjava o soglasju

Izjava o soglasju

Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jo za namene trženja, identifikacije in priznavanja kot upravljavci izvajajo AW OPL Distribution Kft (2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska) s hčerinsko družbo AW SLO Distribution d.o.o. (Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija) in Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim, Nemčija.

 

Moji osebni podatki, vključno z mojimi podatki za identifikacijo (npr. ime, številka stranke, datum rojstva, številka vozniškega dovoljenja), podatki za stik (npr. poštni naslov, e-poštni naslov, telefonska številka) in ustrezni podatki za identifikacijo vozila (npr. identifikacijska številka vozila (VIN), številka registracije/registrska oznaka) bodo obdelani – do razpoložljivega obsega – v povezavi z ustreznimi pogodbenimi podatki, podatki o vozilu in storitvah vključno s specifikacijami izdelka in storitev (npr. model, stopnja opreme, motor, podatki o strojni in programski opremi), tehničnimi podatki za dele in dodatno opremo, s servisno delavnico in storitvami povezanimi podatki, vključno z diagnostičnimi kodami napak ali podatki krmilne enote vozila.

 

Obdelava podatkov temelji na mojem spodaj podpisanem soglasju skladno s Členom 6 (1) 1 (a) Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR).

 

Moji podatki bodo obdelani in v spodaj navedene namene posredovani naslednjim prejemnikom:

Podatki/kategorije podatkov

Podatki za identifikacijo, podatki za stik, podatki za identifikacijo vozila v povezavi s pogodbenimi podatki, podatki o vozilu in storitvah vključno s specifikacijami izdelka in storitev, tehnični podatki za dele in dodatno opremo, ustrezni podatki, povezani s servisno delavnico, prodajo in storitvijo.

 

Nameni:

 • Storitve za stranko: vabila na dogodke, informacije o (tehničnih) posodobitvah, povezanih z mojim vozilom ali vseh storitvah glede vozila, obvestila o datumih za izvedbo vzdrževanja / pregleda / servisa ali pomoč v primeru okvare.
 • Informacije za stranko: stik npr. zaradi obveščanja o novih in rabljenih vozilih, ponudbah financiranja in lizinga, ponudbah servisa, pregledov in storitev delavnice trgovca, zaključku pogodbe o financiranju ali lizingu ter ukrepih za izboljšanje kakovosti za moje vozilo.
 • Oglaševanje: individualni ali personalizirani oglasi s ponudbami, izdelki in storitvami ter povezana identifikacija in priznavanje.
 • Raziskovanje trga in ankete o zadovoljstvu strank za zagotavljanje povratnih informacij o izdelkih in storitvah znamke Opel (npr. ankete o zadovoljstvu strank, ankete o kakovosti izdelkov in storitev).
 

Prejemniki

Zgoraj navedeni upravljalci posredujejo moje osebne podatke ustreznim sodelujočim izvajalcem IT storitev za podporo upravljanja navedenih namenov, še posebej:

 • Stellantis Auto SAS, 2-10 Boulevard de l’Europe, 78 300 Poissy, Francija
 • Capgemini (Capgemini Technology Services, 5/7 rue Frédéric Clavel – 92287 Suresnes Cedex - Francija), ki je povezan z drugimi (pod-)obdelovalci zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EEA) in zatorej v državi brez zadostne stopnje varovanja podatkov. Čeprav ni sklepa o ustreznosti Evropske komisije, veljajo ustrezni varovalni ukrepi, v tem primeru so to Zavezujoča poslovna pravila. Če si želite zagotoviti izvod, uporabite naslednjo povezavo: https://www.capgemini.com/resources/capgemini-binding-corporate-rules/
 • Atos (Atos SE, River Ouest, 80 Quai Voltaire, 95877 Bezons cedex, Francija), ki je povezan z drugimi (pod-)obdelovalci zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EEA) in zatorej v državi brez zadostne stopnje varovanja podatkov. Čeprav ni sklepa o ustreznosti Evropske komisije, veljajo ustrezni varovalni ukrepi, v tem primeru so to Zavezujoča poslovna pravila. Če si želite zagotoviti izvod, uporabite naslednjo povezavo: https://atos.net/content/dam/global/documents/atos-binding-corporate-rules.pdf
 • IBM GBS France, 17 Avenue de l'Europe, 92275 Bois-Colombes, Francija, ki je povezan z drugimi (pod-)obdelovalci zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EEA) in zatorej v državi brez zadostne stopnje varovanja podatkov. Čeprav ni sklepa o ustreznosti Evropske komisije, veljajo ustrezni varovalni ukrepi, v tem primeru so to Zavezujoča poslovna pravila. Če si želite zagotoviti izvod, uporabite naslednjo povezavo: https://www.ibm.com/privacy/details/us/en/bcr.html
 • Salesforce (Salesforce.com EMEA Limited, Village 9, Floor 26 Salesforce Tower, 110 Bishopsgate, London, EC2N 4AY, Združeno kraljestvo) ki se nahaja zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EEA).Vzpostavljeni so ustrezni zaščitni ukrepi, ki so zavezujoča poslovna pravila (BCR). Če si želite zagotoviti izvod, uporabite naslednjo povezavo: https://www.salesforce.com/content/dam/web/en_us/www/documents/legal/misc/Salesforce-Processor-BCR.pdf
 • Majorel Berlin GmbH, Wohlrabedamm 32, 13629 Berlin, Nemčija
 • Sitel Europe Limited, 53-55 Butts Road, Coventry, Warwickshire, CV1 3BH, Združeno kraljestvo, ki se nahaja zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EEA). Vzpostavljeni so ustrezni zaščitni ukrepi, ki so v tem primeru ustrezne standardne pogodbene klavzule (SCC). Če si želite zagotoviti izvod, uporabite naslednjo povezavo: privacyrights-opel@mpsa.com
 • Fair Computer Systems, Ostendstr. 132, 90482 Nürnberg, Nemčija
 • BE-terna, poslovne rešitve, d.o.o. (Verovškova 55a, 1000 Ljubljana, Slovenija)
 • (Carussel) CDM eStrategic Consultancy Limited Liability Company, CDM eStrategic Ltd, 1133 Budapest, Gogol utca 13, Madžarska
 • Deutsche Post Com GmbH (Hansestraße 2. 37574 Einbeck, Nemčija)
 • Mehrkanal GmbH (Wilhelm-Beckmann-Straße 7., 45307 Essen, Nemčija)
 • ORTUS INC. d.o.o. (Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana, Slovenija)
 • PROGRESSION Informatikai Kft. (Lőcsei út 86, Budapest 1147, Madžarska)

 

 

Strinjam se, da zgoraj navedeni upravljavci uporabijo moje osebne podatke za zagotavljanje natančne identifikacije, da mi bodo lahko nudili najboljše storitve in izkušnje ter v izogib možnim nedoslednostim glede navedenih namenov (storitve za stranko, informacije za stranko, oglaševanje in ankete o zadovoljstvu). Te stranke uporabljajo poslovna pravila postopkov za usklajevanje in združevanje, da ugotovijo morebitno ujemanje med dvema ali več zapisi iz različnih virov in sistemov, še posebej prek elektronskih zahtevkov družbi AW OPL Distribution Kft s hčerinsko družbo AW SLO Distribution d.o.o., pri sodelovanju na trženjskih dogodkih družbe AW OPL Distribution Kft s hčerinsko družbo AW SLO Distribution d.o.o. in uporabi programa myOpel, da lahko ustvarijo unikatni in posodobljeni glavni zapis stranke.

 

Moji osebni podatki bodo za zgoraj navedene namene shranjeni še tri leta po zadnjem stiku z enim od zgoraj navedenih upravljavcev.

 

Seznanjen/a sem s svojimi pravicami glede zasebnosti in kontaktnimi podatki, kot je opisano v Pravnem obvestilu.